پدر شهیدان عاصمی به فرزندان شهیدش پیوست
پدر سردار شهید علیرضا عاصمی فرمانده تخریب قرارگاه خاتم الأنبیاء(ص) صبح امروز به فرزندان شهیدش علیرضا و عباس پیوست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمربصیر حاج محمد عاصمی پدر سردار رشید اسلام شهید علیرضا عاصمی و شهید عباس عاصمی صبح امروز در 84 سالگی دارفانی را وداع و به فرزندان شهیدش پیوست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر,مرحوم حاج محمد عاصمی از شخصیت های مورد اعتماد و خدوم شهرستان کاشمر بود که در طول دوران عمر پربرکت خویش خدمات شایانی را در شهرستان کاشمر به انجام رساند.
,تاسیس و مدیریت صندوق قرض الحسنه همت و نیز تلاش وافر و خستگی ناپذیر برای راه اندازی کارخانه کاشی از جمله خدمات ماندگار و باقیات الصالحات آن مرحوم به حساب می آید.
,مرحوم عاصمی اخیرا نیز مبلغ یکصد میلیون تومان را برای تامین تجهیزات بهداشتی به مجمع خیرین سلامت کاشمر اهدا کرده بود.
,این شخصیت انقلابی در طول دوران حیات خویش، حمایت و دفاع از انقلاب و ولایت فقیه را سرلوحه قرار داده و در مسیر انقلاب سختی های فراوانی را متحمل شد که تقدیم دو فرزند جوان خویش در دوران دفاع مقدس یکی از این خدمات می باشد.
,مراسم تشییع پیکر آن مرحوم صبح فردا پنج شنبه ساعت 9 و نیم از محل حسینیه ابوالفضلی کاشمر به سمت زیارتگاه شهید مدرس برگزار و در جوار فرزندان شهیدش آرام خواهد گرفت.
,مراسم ترحیم نیز بعد از ظهر پنج شنبه ساعت 4 تا 6 و صبح جمعه از ساعت 9 تا 11 و نیم و مراسم ختم بعد از ظهر جمعه ساعت 4 تا 6 در محل حسینیه ابوالفضلی کاشمر برگزار خواهد شد.
,پایگاه خبری کاشمربصیر درگذشت این فرد متدین، انقلابی و خدمتگزار را به خانواده های معزز بازمانده و عموم همشهریان کاشمری تسلیت عرض کرده و برای آن مرحوم علو درجات و همنشینی با شهدای اسلام را آرزومند است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه