معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 15 خبر داد

برگزاری تورهای ویژه اقشار مختلف منطقه ۱۵ تهران

برگزاری تورهای ویژه اقشار مختلف منطقه ۱۵ تهران
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۵ تهران، از برگزاری پنج تور ویژه تهران گردی ویژه اقشار مختلف منطقه ۱۵ خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تهران نیوز ، اسماعیلی ، از برگزاری تورهای ویژه اقشار مختلف منطقه ۱۵ تهران خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,

وی با اعلام این مطلب گفت: تورهای ویژه یکروزه تهرانگردی برای پنج گروه از شهروندان شامل خانواده‌های معظم شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم و آتش نشان، نخبگان و دانشجویان، ائمه جماعات، مدیران محلات و محلات کم برخوردار برنامه‌ریزی شده است .

,

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۵ در ادامه با اشاره به اینکه که تاکنون سه تور رایگان برگزار شده است، افزود: تاکنون ۸۵ نفر از مدیران محلات به همراه خانواده، ۹۸ نفر ازنخبگان و دانشجویان ساکن منطقه و  ۱۸۰ نفر از ائمه جماعت به همراه خانواده در اردوی یک روزه  بازدید از برج میلاد و باغ موزه دفاع مقدس شرکت کردند.

,

تهران نیوز

, تهران نیوز,

وی در ادامه تصریح کرد: دو تور ویژه خانواده های معظم شهدا و محلات کم برخوردار نیز برای فروردین ۹۶ برنامه‌ریزی شده است

,
به گفته اسماعیلی شهروندان محلات اتابک و رضویه می توانند با مراجعه مراکز اطلاع رسانی رایگان از تورهای یک روزه استفاده کنند.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه