حجت الاسلام نعمت الله اسماعیلی:
باید راضی به رضای خدا باشیم/ خیر ما دست خداست
حجت الاسلام نعمت الله اسماعیلی دهاقانی از بزرگان دین و فردی خیر و نیکوکار که عمرش را در راه خدمت به خلق و گسترش دین اسلام صرف کرد و تا آخر بر عهد خود پایدار ماند، روز گذشته در سن ۸۶ سالگی دار فانی را وداع گفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهاقان بیدار ، ششم ماه فروردین سال ۱۳۹۶ در بیمارستان صدوقی با یکی از مردان نیکوکار و خیر شهرمان حجت الاسلام نعمت الله اسماعیلی دیدار داشتیم، وقتی به او گفتیم که خداوند ان شاءالله شفا دهد و سالم باشید، گفت: ما باید راضی به رضای خدا باشیم، ممکن است شفای ما در رفتن باشد، خیر هم در دست خداست، باید قلبی اعتقاد به خداوند داشته باشیم که ماندن و رفتنمان دست خداست و فقط راضی به رضای او باشیم، هر چه خدا خواست، خیر بنده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهاقان بیدار ، ,حجت الاسلام اسماعیلی از جبهه و دفاع مقدس برایمان گفت و اینکه کمک های بازاریان را برای فرستادن به جبهه های جنگ جمع آوری می کرده و برای جبهه می فرستاده است.
,وی عمر با برکتش را برای کمک به مردم و ترویج اسلام صرف کرد، او به ما یاد داد که انسان های خوب فقط در قصه ها نیستند و در عالم واقعیت هم کسانی هستند که روز و شبشان را برای خدمت به خلق می گذرانند و این هدف بزرگ از انسانیت فقط از آنها بر می آید که حقایق را می بینند و به آنها عمل می کنند.
,حجت الاسلام اسماعیلی روز گذشته به دلیل عارضه قلبی که در بیمارستان صدوقی بستری شده بود، دعوت حق را لبیک گفته و به دیدار حق شتافت.
, ,
,
, خلاصه ای از زندگینامه حجت الاسلام نعمت الله اسماعیلی دهاقانی را می خوانیم:
,حاج علی دهاقانی، شاگرد و ملازم خصوصی جهانگیر خان قشقایی در سال ۱۳۰۹ صاحب نوه ای شد که نام او را نعمت اله گذاشت.
,نعمت اله تا سال ۱۳۳۳ در دهاقان زندگی کرد و به نیت زیارت کربلا به عتبات مشرف شد، اما در نجف اشرف ماند و به تحصیل علوم دینی در حوزه نجف مشغول شد.
,سال ها از محضر اساتید به نام حوزه علمیه نجف، همچون آیت الله مدنی و آیت الله العظمی خوئی بهرمند شد و در سال ۱۳۴۶ به دهاقان بازگشت.
,تجدید ساخت حسینه پایین بازار دهاقان و ساخت مدرسه علمیه، از خدمات دو سال اقامت وی در دهاقان بود.
,سپس برای تدریس در حوزه علمیه به اصفهان رفت و تا آخر عمر پر برکت خود، خدمات فراوانی را داشت.
,از خدمات حجت الاسلام اسماعیلی می توان به تبلیغ، منبر و سخنرانی، مدح اهل بیت علیهم السلام، فعالیت های فرهنگی، فعالیت های اجتماعی، امور خیریه و رسیدگی به مستمندان، امور درمانی، تعمیر و ساخت چندین مسجد در دهاقان و اصفهان، فعالیت های انقلابی و مبارزه علیه رژیم پهلوی در دوران طاغوت، که منجر به هجوم نظامیان و چماق به دستان مزدور به منزل وی شد، اشاره کرد.
,همچنین از خدمات دیگری که این استاد بزرگ انجام داده بود، می توان عضویت و فعالیت در انجمن های خیریه درمانی بیمارستان عسکریه و آزمایشگاه مهدیه،تأسیس خیریه ازدواج مهدیه و قرض الحسنه مهدیه، رسیدگی به فقرا، دانش آموزان بی بضاعت و زندانی های دیون، تأسیس ستاد کمک رسانی بازار به جبهه ها و مدیریت آن طی هشت سال دفاع مقدس، کمک به توسعه دارالقرآن و خیریه باقیات الصالحات و هلال احمر دهاقان و پشتیبانی از آن ها، تأسیس چندین مجتمع فرهنگی، از جمله مجتمع فرهنگی و دانشجویی شهید مفتح و مجتمع فرهنگی امام صادق علیه السلام و تأسیس مدرسه دخترانه حضرت زینب (س) را نام برد.
, ,
,
, این ها فقط بخشی از خدمات حجت الاسلام اسماعیلی است که ماندگار شد.
,یادش گرامی و راهش پر رهرو
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه