فرمانده سپاه ناحیه شهرستان بن:

اعزام کاروان‌های راهیان نور دریایی از شهرستان بن

اعزام کاروان‌های راهیان نور دریایی از شهرستان بن
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان بن از دومین مرحله اعزام کاروان راهیان نور دریایی شهرستان بن خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سید اصغر موسوی فرمانده سپاه ناحیه شهرستان بن در گفت و گو با خبرنگار زنگ خبر با بیان اینکه جزیره خارک در جریان هشت سال دفاع مقدس نقش مهم و تاثیرگذاری داشت، گفت: در جریان جنگ تحمیلی جزیره استراتژیک خارک بیش از بیش از 28 هزار و 888 بار مورد حمله قرار گرفت ولی یک لحظه صدور نفت از این جزیره قطع نشد.

وی جزیره خارک را جزیره مقاوم معرفی کرد و افزود: با توجه به نقش مهم خارک در جریان جنگ تحمیلی این جزیره به عنوان محل اعزام کاروان راهیان نور دریایی معرفی شده است.

موسوی عنوان کرد: این کاروان، دومین مرحله اعزام کاروان راهیان نور دریایی از شهرستان بن و استان چهارمحال و بختیاری به شمار می رود.

وی، افزود: شرکت کنندگان در این اردوی معنوی از جزیره خارک، نیروگاه اتمی بوشهر، و مناطق مختلف این استان قهرمان پرور در مبارزه با استکبار جهانی بازدید می کنند.

این دوره کاروان راهیان نور دریایی با حضور 154 نفر از بسیجیان استان چهارمحال و بختیاری به همراه خانواده و مدت سه شبانه روز برگزار می شود.

انتهای پیام/520ز

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار زنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه