نقاشی فرزند شهید مدافع حرم دلیجانی برای سال نو+عکس
فرزند شهید بستان صالحی در این نقاشی خانواده خود را در کنار سفره هفت سین به تصویر کشیده است و با دست خظ خود متنی برای پدر نوشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام دلیجان؛ فرزند شهید در این نقاشی با کشیدن نقاشی خانواده در کنار سفره هفت سین نوشته بود باباجون اولین سالی بود که پیش ما نبودی .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام دلیجان؛,

, شهید بستان صالحی، سیزدهمین شهید مدافع حرم شهرستان دلیجان است که در مناطق عملیاتی سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمده است. شهید صالحی ۴۰ ساله و از فرماندهان لشگر فاطمیون افغانستان و دارای ۵ فرزند خردسال شامل ۲ دختر و ۳ پسر است.
,بستان صالحی آبانماه امسال در منطقه حلب سوریه به دست تروریستهای تکفیری به شهادت رسید.
,پیکر پاک این شهید مدافع حرم چهارم آذر ماه از چهار راه شهید عسگریان به سمت گلزار شهدای شهرستان دلیجان تشییع و به خاک سپرده شد.
,شهرستان دلیجان از توابع استان مرکزی با ۵۱ هزار نفر جمعیت در مسیر راه اصلی استان های جنوبی و شرقی با استان های شمالی و مرکزی واقع شده است.
,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه