"گیوی"؛ فرزند ناتنی استان اردبیل!
شهرستان کوثر(گیوی) با وجود زیرساخت های غنی صنعتی، گردشگری و کشاورزی در جنوب استان اردبیل با تمام محرومیت و مظلومیت خود همچنان در بن بست به سر می برد و متاسفانه هیچ توفیقی هم ندارد که علت این محرومیت ها چیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوثر خبر، آغاز و اتمام پروژه های عمرانی و سد های معیشتی در شمال استان اردبیل، جذب سرمایه گذاران برای اجرای پروژه های متعدد در مشکین شهر، تکمیل پروژه های راه ماسوله، ماجولان، شال و دیگر محورهای مواصلاتی در شهرستان خلخال، توسعه گردشگری شهرستانهای سرعین و مشکین شهر، وجود مزارع کشاورزی و توسعه بخش دامداری و دامپروری در پارس آباد و بیله سوار و بتبع اهمیت وافر به پتانسیل هایی که در مرکز و شمال اردبیل شناسایی و توسعه یافته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوثر خبر,بدون شک جای بسی امیدواری در اجرای این پروره هاست و باید پیگیری موثری از سوی مسئولین امر در راستای توسعه شهرستانها و ارتقای سطح کیفی پتانسیل ها صورت گیرد.
,اما لازم است بدانیم که استان اردبیل متشکل از 10 شهرستان است و پیشرفت ها و توسعه ها می بایست به صورت متوازن برای همه شهرستان ها صورت گیرد.
,اما گویی استان اردبیل فقط در شهرستانهای سرعین، اردبیل، مشکین، نمین، پارس آباد و ... خلاصه شده است؛ شاید آن دسته از پروژه های مهم و حیاتیِ ناتمامی که پس ازگذشت سالها هم اکنون هم در سطح شهرستان کوثر نیمه کاره باقی مانده است، در هیچ یک از شهرستان های شمال استان مشاهده نشود.
,اوضاع نابسامان اقتصادی اولین کارخانه داروهای گیاهی استان اردبیل در کوثر و عدم بازاریابی این مجموعه در فروش داروهای گیاهی، تعطیلی محض شهرک صنعتی کوثر(فعالیت چند نجار در شهرک صنعتی)، عدم تکمیل کارخانه پرلیت کوثر پس از 3 سال، عدم تکمیل پروژه تصفیه خانه گیوی پس از 5 سال و اندی، عدم تکمیل بیمارستان گیوی و تجهیز آن، بی توجهی به پروژه پایاب سد گیوی که با بهره مندی از آن حداقل 20 روستای شهرستان کوثر را سیراب خواهد کرد، عدم آغاز به کار کارخانه کلنگ زنی شده یونگول بتن گیوی پس از یک سال، عدم استفاده بهینه از آب رودخانه همیشه خروشان قزل اوزن، بی توجهی به آثار تاریخی و گردشگری همچون قیز کورپوسی و داش حامامی و ..، سرانجام مبهم کارخانه نورد فولاد پس از 5 سال، آغاز عملیات اجرایی دانشگاه فنی مهندسی همچنان در هاله ای ابهام است و مشکلات اقتصادی و بازاریابی دیگر مشاغل کوچک، زودبازده و کارگاه های تولیدی در روستاها و ...، از جمله بخش های اقتصادی، صنعتی، تاریخی و گردشگری شهرستان کوثر است که متاسفانه یکی پس از دیگری سرانجامی مبهم دارد و از سویی بهره مندی از آنها شهرستان کوثر را به مطقه ویژه های در منطقه تبدیل خواهد کرد.
,یقیناَ استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های همه 10 شهرستان اردبیل مسیر هدف که همانا توسعه گردشگری، صنعتی، کشاورزی وعمرانی است را میسر خواهد کرد و بتیع قابلیت های استان اردبیل ارتقا و سطح کیفی و کمی پتانسیل های موجود افزایش خواهد یافت.
,همانطور که اشاره شد شهرستان کوثر(گیوی) با وجود زیرساخت های غنی صنعتی، گردشگری و کشاورزی در جنوب استان اردبیل با تمام محرومیت و مظلومیت خود همچنان در بن بست به سر می برد و متاسفانه هیچ توفیقی هم ندارد که علت این محرومیت ها چیست.
,بر همین اساس و با توجه به پیشینه این محرومیت در کوثر لازم است پتانسیل های این شهرستان هم از سوی مسئولین شهرستانی و استانی خاصه استاندار اردبیل معرفی و در جهت جذب سرمایه گذار اقدامات شایسته ای انجام شود.
,خبرنگار کوثرخبر در گفتگوی مردمی به مسئله محرومیت شهرستان کوثر بین دیگر شهرستانها پرداخته است.
,جوانی در گفتگو با خبرنگار کوثرخبر معتقد است قابلیت ها و ظرفیت های استان اردبیل در همه عرصه ها بیش از پیش مهیا بوده است ولی مسئولین امر نسبت به معرفی آن ظرفیت ها و عدم جذب سرمایه گذار باعث شده است زیرساختها در اکثر مناطق بخصوص در جنوب استان اردبیل مهجور باقی بماند.
,فرهنگی کوثری در ادامه می گوید: واضح است که اگر مسئولین به ظرفیت های منطقه توجه داشته باشند و کارشناسی عمل کنند آن منطقه پیشرفت های چشمگیری خواهد کرد.
,این فرهنگی همچنین توجه به ظرفیت های شهرستان کوثر را مطرح کرد و گفت: مسئولین می بایست بین شهرستانها تبعیض گونه عمل نکنند که متاسقانه این عمل غیر کارشناسی شده باعث غنی تر شدن مناطق غنی و محروم تر ماندن مناطق محرومی همچون کوثر شده است.
,ورزشکار پیشکسوت کوثری هم موضوع تبعیض شهرستانی را مطرح کرد گفت: در چند سال گذشته شهرستان کوثر در ورزشهای کشتی، فوتبال، تنیس روی میز و ... در سطح استان مطرح بود که متاسفانه با عدم توجه مسئولین امر ورزش به مطالبات ورزشکاران کوثری همه رشته های مذکور در این شهرستان به تاریخ پیوستند.
,یک مدیر مسئول هم بر این باور است که استان اردبیل 10 شهرستان دارد و میتوان همه این شهرستانها را دارای ظرفیت های قابل گردشگری، کشاورزی، صتعتی و ... برشمرد؛ اما مسئله ای که مطرح است توجه بیشتر مسئولین امر استانی به برخی از شهرستانها می باشد که این نوع حمایت مسئولین باعث شده است مردم تبعیض بین شهرستانها را به عینه لمس کنند و این اصلاَ برای استان مثمر ثمر نخواهد بود.
,دانشجوی دکترای کوثری هم اظهار کرد: از مسئولین استانی تقاضا دارم ضمن توجه به ظرفیت های اقتصادی و گردشگری به شهرستان کوثر حداقل دستورات لازم جهت برپایی شاخه ای از دانشکده های فنی مهندسی و کشاورزی و ادبیات ویا سایر رشته های متناسب دانشگاه محقق اردبیلی را در این شهرستان مبذول فرمایند تا علم پروران کوثری حداقل محرومیت علمی را تجر به نکنند.
,به گزارش کوثرخبر، مطلب نگاشته شده ضمن اینکه ظرفیت ها و زیرساخت های شهرستان کوثر را به رخ می کشد بلکه طرح قیاس بین شهرستانهای استان اردبیل است و هیچ حرکت کاذب و منحرفی در آن وجود ندارد؛ چرا که این نگاشته ها از درد و دلهای مردمی نشات گرفته است و جزء مطالبات این مردم نیز مطرح می شود.
,سخن آخر: با همه درد و دلهایی که کردیم بر آن باوریم که می توان شهرستان کوثر (گیوی) را دریافت و بیکاری و مهاجرت را با اشتغال و سرمایه گذاری و همچنین توجه به قابلیت های بلقوه آن جبران کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه