اشک بهار در روز پایانی نوروز/ 13 بدری که نصفه و نیمه بِدَر شد

اشک بهار در روز پایانی نوروز/ 13 بدری که نصفه و نیمه بِدَر شد
روز طبیعت امسال تحت تاثیر بارندگی های بهاری قرار گرفت و بسیاری از خانواده ها ترجیح دادند در این روز در خانه بمانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  مرصاد، روز طبیعت  امسال به دلیل بارندگی بسیاری از خانواده ها ترجیح دادند که در منزل بمانند و روز سیزده فروردین را به دامن طبیعت نروند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد،,

 

,

بر اساس یک رسم قدیمی خانواده های ایرانی در این روز به دامن طبیعت می روند و آن روز را همراه با خانواده خود می گذرانند.

,

 

,

در سال های گذشته طبیعت گردی در سراسر استان برقرار بود و کرمانشاهیان این روز را به اصطلاح بدر کردند.

,

 

,

, ,

عکس مربوط به سال های گذشته است

, عکس مربوط به سال های گذشته است,

 

,

در خصوص علت بیرون رفتن ایرانیان در روز 13 فروردین روایت ثابت و یکسانی وجود ندارند که هیچ کدام خیلی آنچنان قوی نیستند که بتوان به طور کامل به آن استناد کرد اما آنچه که در این میان اهمیت دارد ایرانیان در این روز به دامن طبیعت می روند و همراه با خانواده و اقوام خود یک روز کامل را می گذارند که این عملی نیکو تلقی می شود.

,

 

,

دوستی با طبیعت نیز یکی دیگر از رسومی است که بایستی در این روز مورد توجه قرار بگیرد. در سنت ایرانیان و همچنین دین اسلام طبیعت جایگاه ویژه ای دارد.

,

 

,

صدمه نزدن به طبیعت، حفظ آن و همچنین تلاش برای گسترش پوشش گیاهی از جمله مواردی است که  همواره از سوی صاحب نظران و بزرگان مورد توجه بوده و به آن تاکید فراوانی شده است.

,

 

,

با این وجود روز طبیعت امسال نیز تحت تاثیر بارندگی های امسال خیلی پررنگ نبود، هر چند که رسم همراهی با خانواده با وجود نرفتن به دامن طبیعت، امروز باپرجا بود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه