مدیر بهداشت محیط و مشاغل دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد:
نابودی بیش از ۹۰ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد در مشهد
مدیر بهداشت محیط و مشاغل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طی بازرسی های تیم های نظارتی از مراکز عرضه و تولید مواد غذایی، تاکنون بیش از 90 هزار تن مواد غذایی فاسد، غیر بهداشتی و تاریخ گذشته معدوم شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیاصغر حسنی در گفتوگو با خبرنگار نبض شهر، پیرامون طرح نظارت بهداشت در ایام نوروز اظهار کرد: این طرح از اول اسفند ماه سال گذشته جهت بالابردن سطح بهداشت در مراکز حساس و جلوگیری از شیوع بیماری های واگیر شروع شد و تا 15 فروردین ماه ادامه دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض شهر,وی ادامه داد: طی بازرسی های تیم های نظارتی از مراکز عرضه و تولید مواد غذایی، تاکنون بیش از 90 هزار تن مواد غذایی فاسد، غیر بهداشتی و تاریخ گذشته معدوم شده است.
,مدیر بهداشت محیط و مشاغل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در این طرح ۳۳۱ بازرس بهداشت در قالب ۱۲۴ تیم مشغول به فعالیت بوده اند، یاد آور شد: مردم میتوانند از طریق سامانه 190 شکایات خود را به معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گزارش دهند.
,حسنی خاطرنشان کرد: ۱۳۸ هزار مرکز تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند که از این تعداد 65 هزار رستوران، هتل، مهمان پذیر، استخر، اغذیه فروشی، کبابی و قنادی به عنوان مراکز حساس مورد شناسایی قرار گرفته اند.
,وی از پلمپ 222 واحد صنفی متخلف خبر داد و گفت: طی بازرسی های انجام شده تاکنون 2 هزار و 763 واحد نیز به مراجع قضایی جهت رسیدگی به تخلفشان ارجاع داده شده اند.
,مدیر بهداشت محیط و مشاغل دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: امسال برای اولین بار گشت های نظارتی ما به دستگاه های کنترل کننده مواد غذایی پورتابل مجهز شده اند و در محل میزان سلامت مواد غذایی، رنگ های خوراکی، جوش شیرین و روغن های استفاده شده در ساخت مواد غذایی نظارت مستقیم و مواردی از این دست انجام شد.
,وی با بیان اینکه تاکنون 10 هزار و 24 مورد میکروب سنجی انجام شده است، افزود: گشت ها نظارتی ما بر کیفیت آب آشامیدنی و آب استخر ها نیز نظارت کاملی دارند که تا کنون 2 هزار و 226 مورد نمونه برداری میکربی و 23 هزار و 332 مورد کلرسنجی آب شهری و روستایی انجام شده است.
,حسنی بیان کرد: در اجرای طرح نظارت نوروزی اتاق اصناف، نیروی انتظامی و قوه قضاییه همکاری بسیار خوبی با ما داشتند و 2 هزار و 131 شکایت نیز از طریق سامانه 190 به ما گزارش شدند که طی 24 تا 48 ساعت با آن ها رسیدگی شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه