تناقض گویی درباره ساخت ایستگاه مترو در دولت آباد

تناقض گویی درباره ساخت ایستگاه مترو در دولت آباد
این خط از دولت آباد در شمال شهر ری شروع و پس از گذر از محلات واقع در جنوب شرق تهران نهایتاً وارد کن در شمال غرب تهران می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از ره به ری؛ مدیر عامل مترو اخیرا اعلام کرده است که خط ۶ تا پایان امسال به بهره برداری می رسد. این در حالیست که ماه گذشته  افتتاح این خط را تا پایان سال ۹۵ پیش بینی کرده بود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا،, ره به ری؛,

مدیر عامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) در خصوص ایستگاه مترو دولت آباد شهرری گفت: خط شش مترو استان تهران به طول ۳۱ کیلومتر در قالب ۲۷ ایستگاه با هدف اتصال دولت آباد (در شهرری) به شمال غرب تهران در نظر گرفته شده است.

,

این خط از دولت آباد در شمال شهر ری شروع و پس از گذر از محلات واقع در جنوب شرق تهران از جمله کیان شهر،تیردوقلو، هفده شهریور، میدان خراسان، میدان شهدا، میدان امام حسین(ع)،میدان سپاه،میدان هفتم تیر و پارک لاله نهایتاً وارد کن در شمال غرب تهران می شود.

,

درویشی در خصوص افتتاح این خط به پایگاه اطلاع رسانی شهداری گفته است: حدود ۲۰ کیلومتر از این خط حدفاصل اتوبان آزادگان تا ایستگاه مصلی امام(ره) امسال به بهره برداری رسید و بقیه آن به طول ۱۷ کیلومتر از مصلی امام(ره) در امتداد خیابان شهید قدوسی، اتوبان صیاد شیرازی، پل مغان، پل گیلان، نوبنیاد، ازگل، مینی سیتی، شهرک شهید محلاتی و نهایتاً شهرک قائم(عج) در سه شیفت کاری در حال ساخت است که مطابق برنامه زمان بندی تا پایان سال به بهره برداری می رسد.

,

هابیل درویشی پیش از این در تاریخ ۲ اردیبهشت گفته بود: خط شش از دولت آباد تا کن در حال ساخت است که شش کیلومتر تونل آن نیز حفر شده و با دو دستگاه TBM در حال فعالیت هستیم که امیدواریم ۵۰ درصد این خط شش در سال ۹۴ و کل پروژه خط شش در سال ۹۵ به بهره برداری برسد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه