میزبانی از ۶۷۱ نفر مسافر نوروزی در ستاد اسکان فاروج

میزبانی از ۶۷۱ نفر مسافر نوروزی در ستاد اسکان فاروج
رئیس اداره آموزش‌وپرورش شهرستان فاروج از میزبانی ۶۷۱ نفر در ایام نوروز در ستاد اسکان شهرستان فاروج خبر داد و گفت: طبق بازدیدهای صورت گرفته مسافران از امکانات و نحوه برخورد در شهرستان ابراز رضایت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه فاروج؛ مجید معتمدی در گفتگو با خبرنگار راه فاروج اظهار داشت: ستاد اسکان شهرستان فاروج به مرکزیت اداره آموزش‌وپرورش طی جلسات متعدد و با هماهنگی ستاد اسکان تعداد 5 مدرسه را محل اسکان قرارداد که در ایام نوروز و تا پایان تعطیلات نوروزی میزبان 671 نفر مسافر در قالب 188 خانوار در 116 اتاق بوده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه فاروج,

وی در ادامه افزود: تمامی این اتاق‌ها تجهیز شده و ستاد اسکان با مرکزیت اداره آموزش‌وپرورش به‌صورت 24 ساعته پذیرای میهمانان و زائران بودند. همچنین دو مدرسه هم به‌صورت رزرو قرار داده‌شده بود تا در صورت ایجاد بحران توان پوشش مسافران را داشته باشیم.

,

معتمدی ضمن گرامیداشت شعار اقتصاد مقاومتی، تولید- اشتغال، افزود: از مجموع 671 نفر مسافر، تعداد 77 نفر کارکنان دولت، 458 نفر همکار فرهنگی و 136 نفر مسافر غیرفرهنگی بوده‌اند.

,

وی در رابطه با میزان رضایتمندی مسافران اظهار داشت: بر طبق نظرسنجی انجام‌شده در بازدیدهای صورت گرفته از سوی کارشناسان ارزیابی عملکرد، حراست و تعاون، مسافران نوروزی ساکن در مدارس شهرستان از امکانات موجود و برخورد مناسب در راستای تکریم ارباب‌رجوع از سوی عوامل اجرایی ستاد اسکان ابراز رضایت داشته‌اند.

,

 

,

پایان خبر/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه