مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ماکو:

منطقه آزاد ماکو مرکز جذب گردشگران در شمال غرب کشور است

منطقه آزاد ماکو مرکز جذب گردشگران در شمال غرب کشور است
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: منطقه آزاد ماکو دارای آثار تاریخی و طبیعی ارزشمندی است و می تواند به مرکز جذب گردشگران داخلی و خارجی در شمال غرب کشور تبدیل شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرازسسی،حسین فروزان در گفتگو با خبرنگاران در خصوص آمار مسافران نوروزی به منطقه آزاد ماکو گفت: امسال ۸۴۷ هزار مسافر نوروزی از منطقه آزاد ماکو بازدید کردند که در مقایسه با سال گذشته ۲۰ درصد افزایش را نشان می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از آرازسسی،حسین فروزان در گفتگو با خبرنگاران در خصوص آمار مسافران نوروزی به منطقه آزاد ماکو گفت: امسال ۸۴۷ هزار مسافر نوروزی از منطقه آزاد ماکو بازدید کردند که در مقایسه با سال گذشته ۲۰ درصد افزایش را نشان می دهد., آرازسسی,

وی تصریح کرد: امسال برای ۳۱ هزار نفر اسکان شبانه ایجاد شد که در مقایسه با سال گذشته ۲۸ درصد افزایش را نشان می دهد و این درصورتی است که هتل ها و مراکز اقامتی این منطقه نیازمند توسعه است.

,

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ماکو با اشاره به آمار مسافران خارجی افزود:  در ایام نوروز شاهد ورود ۱۲ هزار و ۲۰۰ مسافر خارجی از کشور های همسایه از طریق مرز این منطقه بودیم که این آمار نسبت به سال گدشته از رشد ۳۵ درصدی برخوردار است.

,

به گفته وی بیشتر مسافران از کشورهای ترکیه، فرانسه و آلمان بودند.

,

فروزان گفت: با توجه به نامساعد بود شرایط جوی آمار پذیرش مسافران قابل توجه بوده و تردد خودروها نیز به این منطقه طبق آمار اعلامی ۳۰ درصد افزایش را نشان می دهد.

,

وی تصریح کرد: افزایش ورود مسافران به منطقه آزاد ماکو عاملی برای کاهش مسافرت های خارجی است.

,

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ماکو با اشاره به آمار بازدید مسافران در تابستان ۹۵ افزود:  آمار تردد مسافر در تعطیلات نوروزی امسال نسبت به تابستان گذشته کمتر بوده است.

,

فروزان با اشاره به راه اندازی فرودگاه ماکو گفت: تمام تلاش خود را بکار گرفته ایم تا آمار مسافران را به بالای ۱ میلیون نفر برسانیم و این نیازمند آماده سازی زیر ساخت ها و امکانات اسکان با تکیه بر ظرفیت بخش خصوصی است.

,

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو افزود: این منطقه دارای آثار تاریخی و طبیعی ارزشمندی است و می تواند به یک مرکز جذب گردشگران داخلی و خارجی در شمال غرب کشور تبدیل شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه