حجت الاسلام صدیقی:

اصولگرایان در حال رایزنی برای رسیدن به یک گزینه واحد هستند

اصولگرایان در حال رایزنی برای رسیدن به یک گزینه واحد هستند
امام جمعه موقت تهران گفت: امیدوارم اصولگرایان بر سر یک گزینه واحد به نتیجه برسند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران در گفت‌وگو با خبرنگار آفتاب ری، اظهار داشت: نظام ما مبتنی بر مردم سالاری دینی است و حضور مردم در انتخابات باعث تحکیم نظام می شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب ری,

وی با تاکید بر اینکه رقابت های انتخاباتی باید منطقی باشد، گفت: از افرادی که تحت نفوذ بیگانگان هستند، حمایت نکنید. 

,

امام جمعه موقت تهران بیان کرد: برای مقابله با نفوذ دشمنان، کسانی را انتخاب کنید که توان مبارزه با فساد را داشته باشند و قانون گرایی را مد نظر قرار بدهند. 

,

صدیقی ادامه داد: اصولگرایان در اجتماعات و جلسات خود در حال رایزنی هستند و امیدوارم بر سر یک گزینه واحد به نتیجه برسند تا انشاالله فرد اصلحی انتخاب بشود و مردم دلشان خوش باشد. 

,

وی تاکید کرد: مردم با انتخاب آگاهانه خود کسی را انتخاب کنند که به رای مردم تمکین کند و بر طیق خواسته دشمنان عمل نکند. 

,

امام جمعه موقت تهران گفت: توصیه می کنم مردم عزیز کشورمان دعا کنند و صدقه بدهند که فتنه ای در پیش نباشد و سال 88 تکرار نشود. 

,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه