مدیرکل مدیریت بحران مازندران:
احتمال فعالیت قله دماوند دور از انتظار نیست
مدیرکل مدیریت بحران مازندران گفت: در حال حاضر آتشفشان قله دماوند فعال نیست اما احتمال فعالیت قله دماوند دور از انتظار نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علیاصغر احمدی در گفتوگو با بلاغ، با اشاره به مطرح شدن بحث فوران آتشفشان قله دماوند، اظهار کرد: در حال حاضر آتشفشان قله دماوند فعال نیست اما احتمال فعالیت قله دماوند دور از انتظار نیست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,وی افزود: اداره کل مدیریت بحران مازندران بهمنظور پیشگیری از اتفاقات طی نشستی با حضور استاندار مازندران برگزار شده مقرر شد اداره کل منابع طبیعی مازندران زمینی در اطراف و مشرف به قله را در اختیار قرار دهد و اداره کل معادن و زمینشناسی و اکتشافات معدنی نیز ادوات و تجهیزات لازم را در این مکان نصب کنند.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران با اعلام اینکه موضع ما در این زمینه بحث پیشگیری است، تصریح کرد: با نصب تجهیزات این قابلیت وجود دارد که چند روز قبل از فوران اطلاعرسانی به مردم صورت گیرد و از بروز خسارتها جلوگیری شود.
احمدی در پایان گفت: با فوران آتشفشان قله دماوند استانهای همجوار هم تحت تأثیر قرار میگیرند.
پیش از این علیاصغر یوسفنژاد نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی درباره فوران قله دماوند هشدار داده بود و گفت: ذهن مسؤولان به این سمت جهت پیدا کند و این موضوع را ساده نبینند که خدای ناکرده به سرنوشت پیشروی دریاچه ارومیه و ریزگردها نکشد.
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه