در پی وقوع زلزله در شهر مقدس مشهد؛
زلزله هیچ گونه خسارتی به حرم مطهر رضوی وارد نکرده است
معاون طرح و برنامه سازمان عمران حریم حرم مطهر رضوی گفت: در پی وقوع زلزله در شهر مقدس مشهد، هیچ گونه خسارتی به حرم مطهر رضوی وارد نشده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آستان نیوز،علی رغم شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر ایجاد خسارت به حرم مطهر رضوی در پی وقوع زلزله، معاون طرح و برنامه سازمان عمران حریم حرم مطهر رضوی در این رابطه، اظهار کرد: در ساعت 10:40 دقیقه امروز زلزلهای به بزرگی 6 ریشتر در عمق ده کیلومتری زمین، شهر مقدس مشهد را لرزاند. در پی این حادثه، به هیچ یک از زیر ساخت های حرم مطهر رضوی آسیبی نرسیده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,حیدر حیدری ناظری افزود: طی بازدیدی که با حضور هیئت همراه از تمامی اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی از جمله، گنبدها، رواقها و صحنها انجام شد به حمدالله، با اقدامات ایمنی انجام شده هیچ گونه خسارتی به حرم مطهر وارد نشده است و خادمان بارگاه منور، اقدامات و پیش بینی های لازم را در این زمینه تدوین کرده اند.
,وی گفت: تمامی زیرساخت های حرم مطهر رضوی، مقاوم سازی شده است و در برابر هر گونه زلزلهای حتی بیشتر از زلزلهای که امروز به وقوع پیوسته، مقاوم است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه