رئیس صنعت، معدن و تجارتچهارمحال و بختیاری:

ایران، چهارمین کشور دنیا در ساخت تجهیزات خوراک آبزیان

ایران، چهارمین کشور دنیا در ساخت تجهیزات خوراک آبزیان
رئیس صنعت، معدن و تجارتچهارمحال و بختیاری گفت: برای نخستین بار در کشور، ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز تولید خوراک آبزیان در استان چهارمحال و بختیاری ساخته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از منطقه آزاد؛ سید نعیم امامی رئیس صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: برای نخستین بار در کشور، تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز تولید خوراک آبزیان به همت مهندسان و کارگران استان در شهرک صنعتی شهرکرد ساخته شد.

وی افزود: بر این اساس، ایران در ساخت کامل تجهیزات تولید خوراک آبزیان، چهارمین کشور دنیا پس از آمریکا، اسپانیا و چین است.

امامی با بیان اینکه دستگاه‌های تولید خوراک آبزیان تولید داخل ۷۰ میلیارد ریال قیمت دارد ادامه داد: برای وارد کردن همین تجهیزات از آمریکا باید ۲۵۰ میلیارد ریال هزینه کرد.

وی اضافه کرد: این تجهیزات که در مجموع ۱۸۰ تن وزن دارد، یک چهارم نمونه آمریکایی آن به فروش می‌رسد.

امامی گفت: در حال حاضر ۹ سرمایه گذار داخلی از استان‌های آذربایجان غربی، ایلام، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، مرکزی، همدان و چهارمحال و بختیاری، قرارداد خرید این تجهیزات را امضا کرده اند.

وی افزود: این ماشین آلات تولید خوراک آبزیان به کشورهای پاکستان و عراق نیز صادر خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منطقه آزاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه