تبلیغات انتخاباتی موهوم در آستانه پایان عمر کابینه‌ی تدبیر؛

رپورتاژ شاخدار برخی رسانه‌ها برای دولت/ آزاد راه کجاست؟

رپورتاژ شاخدار برخی رسانه‌ها برای دولت/ آزاد راه کجاست؟
رسانه‌های دولتی مدعی شدند قطعه‌ی اول آزادراه تبریز-مرند با حضور وزیر راه به بهره‌برداری رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، عباس آخوندی که برای بازدید از پروژه‌ها وارد تبریز شده است، در اولین برنامه‌ی کاری خود در محل اجرای پروژه‌ی آزادراه تبریز-مرند حاضر شد و با ارائه‌ی توضیحاتی درباره‌ی چرایی توقف پروژه، از انتخاب سرمایه‌گذار جدید خبر داد و ابراز امیدواری کرد قطعه‌ی اول آزادراه به طول 63 کیلومتر در آینده به بهره‌برداری برسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج, عباس آخوندی که برای بازدید از پروژه‌ها وارد تبریز شده است، در اولین برنامه‌ی کاری خود در محل اجرای پروژه‌ی آزادراه تبریز-مرند حاضر شد و با ارائه‌ی توضیحاتی درباره‌ی چرایی توقف پروژه، از انتخاب سرمایه‌گذار جدید خبر داد و ابراز امیدواری کرد قطعه‌ی اول آزادراه به طول 63 کیلومتر در آینده به بهره‌برداری برسد.,

درحالی که مسئولین برنامه در بنر از پیش طراحی شده، از مراسم به عنوان آغاز عملیات اجرایی فاز اول آزادراه تبریز-مرند یاد کرده بودند، تعدادی از رسانه‌های حامی دولت با درج مطالبی عنوان کردند «قطعه‌ی اول آزادراه تبریز-مرند به بهره‌برداری رسید».

,

رسانه‌های هم‌سو با دولت یازدهم درحالی این موضوع را مطرح کرده‌اند که هنوز آزادراهی احداث نشده و در آن ترددی صورت نمی‌گیرد لکن از آنجایی که ماهیت سفر آخوندی به تبریز انتخاباتی است، آن‌ها از ترس تبعات تیتر زدن «کلنگ‌زنی چند مرتبه برای آغاز یک پروژه» و احتمال خشمگین شدن وزیر! روی به شانتاژ و انتشار اخبار ناصحیح آورده‌اند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه