فرمانده انتظامی قرچک:

رمال معتاد و سود جو در قرچک دستگیر شد

رمال معتاد و سود جو در قرچک دستگیر شد
فرمانده انتظامی شهرستان قرچک از دستگیری فرد معتادی که برای تهیه مواد مصرفی اش دست به رمالی می زد خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قرچک آنلاین- سرهنگ علی قرائی فرمانده انتظامی شهرستان قرچک در گفت و گو با خبرنگار قرچک آنلاین اظهار داشت: در پی شکایت حضوری یکی از شهروندان در خصوص کلاهبرداری رمال دروغین ازوی موضوع به طور ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین- , قرچک آنلاین ,

این مقام انتظامی افزود:پس از کسب اطلاعات محلی و اقدامات فنی پلیسی مشخص شد، فردی به هویت (م.ر) با استفاده از چند کتاب دعا و ادوات رمالی، اقدام به سودجویی از شهروندان می کرده است.

,

سرهنگ قرائی  گفت: متهم بلافاصله پس از شناسایی محل اختفاء دستگیر و پس از سیر مراحل قضایی تحویل زندان شد.

,

فرمانده انتظامی شهرستان قرچک در پایان از شهروندان خواست تا در مراودات اجتماعی خود با دقت تر عمل نموده و موارد مشکوک امنیتی و انتظامی را سریعا با پلیس یا با شماره تماس شبانه روزی 110 درمیان بگذارند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه