دوقلوهای شرفی پیشکسوت ترین و فعال ترین اعضای هلال احمر کردستان
رضا و کیوان شرفی رامین دوقلوهای سنندجی هستند که به پاس خدمات چندین سال آنها در عرصه های مختلف اجتماعی و فرهنگی به عنوان شهروند نمونه و جوانان برگزیده فرهنگی اجتماعی سنندج انتخاب شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کرددانش،هر دو فارغ التحصیل رشته مهندسی فناوری اطلاعات, دارای بیش از ده سال خدمت صادقانه و سابقه مسئولیت های اجرایی در حوزه های فرهنگی، تربیتی، پرورشی، بشردوستانه در جمعیت هلال احمر کردستان و کانون ها و انجمن های مختلف در دانشگاه هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرددانش,,
دریافت نشان افتخار شهروند نمونه از سوی شورای اسلامی شهر سنندج, دارای ده ها لوح تقدیر و حکم مسئولیت از نهادهای انقلابی و ارگانهای دولتی در حوزه ها ی مختلف, دارای تاییدیه صلاحیت های برجسته اخلاقی و اجتماعی از سوی دفتر نماینده ولی فقیه در منطقه کردستان, دارای تاییدیه و گواهی فعالیت های برجسته در حوزه های قرآنی و فرهنگی از سوی اداره کل ارشاد و فرهنگ اسلامی استان کردستان , دارای تاییدیه و گواهی مشارکت های چشمگیر در عرصه های ملی ، مذهبی از سوی سازمان تبلیغات اسلامی استان کردستان , دارای تاییدیه و گواهی فعالیت و مشارکت های چشمگیر در کلیه برنامه های فرهنگی ، تربیتی ، پرورشی و اجتماعی از سوی اتحادیه انجمن های اسلامی استان کردستان , دارای تاییدیه و گواهی فعالیت های ویژه ، بشر دوستانه ، عام المنفعه و داوطلبانه ، امدادگری و مسئولیت های اجرایی از سوی جمعیت هلال احمر استان کردستان, دریافت حکم انتصاب بعنوان دبیر کانون جوانان دانشگاه شهید یزدانپناه از مدیر عامل محترم جمعیت هلال احمر استان کردستان, معرفی به عنوان جوان نمونه و داوطلب برگزیده جمعیت هلال احمر استان کردستان در سالهای 1386 و 1388, کسب مقام اول تا سوم استانی رشته ورزشی کشتی فرنگی در وزن 55 کیلوگرم جوانان 83-85, کسب رتبه اول مرحله استانی و جزو طرحهای اجرایی و برگزیده کشوری اولین جشنواره ایده ها و نوآوری و ... تنها بخشی از افتخارات کیوان شرفی رامین است.
,,
اما افتخارات رضا هم کم نبوده است دریافت نشان افتخار شهروند نمونه از سوی شورای اسلامی شهر سنندج, دارای تاییدیه صلاحیتهای برجسته اخلاقی و اجتماعی از سوی دفتر نماینده محترم ولی فقیه در منطقه کردستان, دارای تاییدیه و گواهی فعالیت های برجسته در حوزه های قرآنی و فرهنگی از سوی اداره کل ارشاد و فرهنگ اسلامی استان کردستان, دارای تاییدیه و گواهی فعالیت های ویژه ، بشر دوستانه ، عام المنفعه و داوطلبانه ، امدادگری و مسئولیت های اجرایی از سوی جمعیت هلال احمر استان کردستان, معرفی بعنوان بسیجی برگزیده و نمونه ناحیه مقاومت بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان سنندج در سال 90 , معرفی بعنوان منتخب جوان نمونه جمعیت هلال احمر استان کردستان در سال 88, معرفی بعنوان جوان برگزیده فرهنگی ، اجتماعی سمن های برتر استان از سوی سازمان تبلیغات اسلامی استان کردستان به جشنواره ملی جوان خوارزمی در سال 89, دریافت لوح یادبود بعنوان نامزدی در انتخابات چهارمین دوره مجامع جمعیت هلال احمر از ریاست محترم سازمان جوانان کشور و... تنها بخشی از چندین و چند افتخار رضا شرفی رامین است.
,,

, این دو برادر دوقلو یکی از پیشکسوت ترین و فعال ترین اعضای هلال احمر استان هستند که میگویند برای رضای خدا و خدمت به جامعه در جهت کاهش آسیب های اجتماعی و سلامت جامعه و علاقه به فعالیت های فرهنگی در هلال احمر فعالیت کرده ایم.
,,
از معیارها و ملاک هایی که به عنوان یک شهروند نمونه و برگزیده فرهنگی اجتماعی میپرسم می گوید: با توجه به فعالیت ها، مشارکت ها و حمایت های داوطلبانه که در راستای کاهش آسیب های اجتماعی، ارتقاء انظباط، سلامت جامعه، امورات خیر خواهانه و بلاخص با شایستگی و الگوی مناسبی که در رشد ابعاد مختلف شخصیتی و تربیتی برای جوانان و جامعه اسلامی و اعتقاد به مقدسات دینی، آداب اجتماعی و اخلاق حسنه و همچنین با داشتن حس انسان دوستی و مسئولیت پذیری که در پیشبرد اهداف والا و انسانی دارا هستیم از طریق مراجع زیربط مورد تجلیل و تشویق قرار گرفته ایم .
,,
این دو برادر دوقلو بعد از فارغ التحصیلی دست از تلاش و کوشش برنداشته اند و امروز نماینده صنایع رباتیک آراد (اولین و بزرگترین تولید کننده ربات در ایران)در شهر سنندج هستند و متناسب با رشته خود در این عرصه فعالیت میکنند.
,,
کیوان می گوید: با توجه به شرایط امروزی جامعه ی ما، و وجود آمار بالای فارغ التحصیلان دانشگاهی در کردستان, باید جوانان دنبال ایده ها و طرح های کارآفرینانه و خلاق باشند و با خودباوری، زیبایی های نهفته درون خود را شکوفا نمایند و در زندگی یک هدف که به آن علاقه مند و توانمند هستند را با امید و اتکا به پروردگار و با پشتکار و تلاش خود پیش ببرند .
,,
رضا و کیوان عضو مرکز تحقیقات و بانک اطلاعاتی پژوهشکده ی علمی دوقلوها و چندقلوهای ایران و کارشناس ( عضو حقیقی ) سازمان نظام صنفی رایانه ای استان کردستان هستند.
,,
عضو شورای اجرایی جامعه بشر دوستان جوانان 88 – 90, دبیر کانون جوانان دانشگاه فنی مهندسی شهید یزدان پناه سنندج 87 – 88 و مسئول اجرایی طرح کاروان نیکوکاری سازمان جوانان هلال احمر شهرستان سنندج 88-89 از دیگر فعالیت های کیوان است.
,,
رضا می گوید: از تمام اقشار جامعه خواستاریم که با صداقت، همدلی، مهرورزی، نوع دوستی و همچنین رعایت حقوق شهروندی نسبت به همدیگر رفتار نمایند زیرا که سعی و تلاش در جهت انجام امور، آنگونه که موجب رضایت خداوند متعال باشد بسیار ارزشمند و گرانقدر است .
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه