مسئول تربیت بدنی ناحیه مقاومت بسیج فارسان خبر داد

پیاده روی 9 کیلومتری کارکنان ناحیه مقاومت بسیج فارسان

پیاده روی 9 کیلومتری کارکنان ناحیه مقاومت بسیج فارسان
تربیت بدنی ناحیه مقاومت بسیج فارسان به منظور حفظ آمادگی جسمانی و تقویت جسمانی هر چه بیشتر کارکنان ، پیاده روی به مسافت 9 کیلومتر را برگزار کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید یوسف میراحمدی درگفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی پیرغار افزود: این همایش با هدف سلامت جسمی و روحی کارکنان سپاه فارسان برگزار شد شرکت کنندگان مسافت 9 کیلومتری از محل پلیس راه شهرستان سامان به مقصد کوه شیراز و پل زمان خان را پیمودند 
 
وی با اشاره به برگزاری اهداف این پیاده روی گفت: یکی از اهداف این پیاده روی ترویج فرهنگ و ورزش همگانی و ایجاد شور و نشاط در بین کارکنان می باشد

مسئول تربیت بدنی ناحیه مقاومت بسیج فارسان ابراز داشت: ورزش باعث سلامت و تندرستی و بالا بردن روحیه افراد می گردد. دراین هوای بسیار مطلوب و بهاری توصیه می گردد کلیه همکاران و شهروندان هر روز صبح به مدت یک ساعت ورزش نمایند تا سلامتی خود را حفظ واحساس تمرکز و آرامش را تجربه کنند.

میراحمدی برنامه سلامت جسم و روان کارکنان را در اولویت دانست و افزود: تمامی پیشرفت و رشد یک سازمان و جامعه به سلامت نیروی انسانی آن بستگی دارد.

وی، افزود: نیروی انسانی سالم، کار سالم و جامعه سالم را به دنبال خواهد داشت؛ بنابراین سلامت نیروی انسانی از اولویت مهم و در راس کار یک سازمان باید قرار گیرد.

وی، سلامتی را یکی از بزرگترین نعمت های خداوند متعال دانست و گفت: تا زمانی که انسان در صحت و سلامت به سر می‏برد قدر آن را نمی داند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار , پایگاه خبری تحلیلی پیرغار ,   ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/صا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه