مسئول تربیت بدنی ناحیه مقاومت بسیج فارسان خبر داد
پیاده روی 9 کیلومتری کارکنان ناحیه مقاومت بسیج فارسان
تربیت بدنی ناحیه مقاومت بسیج فارسان به منظور حفظ آمادگی جسمانی و تقویت جسمانی هر چه بیشتر کارکنان ، پیاده روی به مسافت 9 کیلومتر را برگزار کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید یوسف میراحمدی درگفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی پیرغار افزود: این همایش با هدف سلامت جسمی و روحی کارکنان سپاه فارسان برگزار شد شرکت کنندگان مسافت 9 کیلومتری از محل پلیس راه شهرستان سامان به مقصد کوه شیراز و پل زمان خان را پیمودند
وی با اشاره به برگزاری اهداف این پیاده روی گفت: یکی از اهداف این پیاده روی ترویج فرهنگ و ورزش همگانی و ایجاد شور و نشاط در بین کارکنان می باشد
مسئول تربیت بدنی ناحیه مقاومت بسیج فارسان ابراز داشت: ورزش باعث سلامت و تندرستی و بالا بردن روحیه افراد می گردد. دراین هوای بسیار مطلوب و بهاری توصیه می گردد کلیه همکاران و شهروندان هر روز صبح به مدت یک ساعت ورزش نمایند تا سلامتی خود را حفظ واحساس تمرکز و آرامش را تجربه کنند.
میراحمدی برنامه سلامت جسم و روان کارکنان را در اولویت دانست و افزود: تمامی پیشرفت و رشد یک سازمان و جامعه به سلامت نیروی انسانی آن بستگی دارد.
وی، افزود: نیروی انسانی سالم، کار سالم و جامعه سالم را به دنبال خواهد داشت؛ بنابراین سلامت نیروی انسانی از اولویت مهم و در راس کار یک سازمان باید قرار گیرد.
وی، سلامتی را یکی از بزرگترین نعمت های خداوند متعال دانست و گفت: تا زمانی که انسان در صحت و سلامت به سر میبرد قدر آن را نمی داند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/صا
]
ارسال دیدگاه