فرمانده انتظامی لاهیجان؛
توقیف خودور با پلاک جعلی در لاهیجان
فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان از توقیف یکدستگاه خودرو منطقه آزاد انزلی با پلاک ملی جعلی در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «لاهیجان»، سرهنگ محمود قاسمی در تشریح این خبر گفت: ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان لاهیجان هنگام روان سازی ترافیک مرکز این شهرستان به یک دستگاه خودرو سواری «هیوندا النترا» مشکوک شده و آن را متوقف کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «لاهیجان»,
فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان با بیان اینکه با بررسی انجام شده مشخص شد که این خودرو دارای پلاک منطقه آزاد بوده است، افزود: راننده مذکور، پلاک ملی جعلی شماره لاهیجان را بر روی این خودرو منطقه آزاد انزلی نصب کرده بود.
وی با اشاره به اینکه این خودرو پس از توقیف برای سیر مراحل قانونی به پارکینگ منتقل شد، ادامه داد: شهروندان مشاهدات مشکوک خود را به شماره تلفن ۱۱۰ پلیس اطلاع دهند.
,
پایان پیام/
]
ارسال دیدگاه