رئیس اداره صنعت ، معدن و تجارت جهرم خبر داد؛

شناسایی 175 واحد صنفی متخلف در جهرم

شناسایی 175 واحد صنفی متخلف در جهرم
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت جهرم گفت : در بازرسی های صورت گرفته از مجموع 1030 واحد صنفی تعداد 175 واحد متخلف شناسایی شد که ضمن تشکیل پرونده ، متخلفین جهت اجرای احکام به تعزیرات حکومتی معرفی می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پسین جهرم محمد دانش نیا رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان جهرم در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به طرح نظارت ویژه بر اصناف از تاریخ 15 اسفند سال گذشته تا 15 فروردین ماه سال 1396 در جهرم هدف از اجرای این طرح را نظارت مؤثر تر و رصد قیمت ها در بازار عنوان کرد وافزود :  همه ساله به مناسبت ایام نوروز، به جهت افزایش تقاضا و نیز فرصت طلبی  برخی افراد سود جو  تخلفاتی در بازار شب عید روی می دهد که طرح های نظارتی به مناسبت این ایام با شدت و قوت بیشتری اجرا شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  پسین جهرم ,

وی با اشاره به برگزاری 8 گشت مشترک به مدد همکاری های خوب و تعامل بین ادارات مرتبط گفت: در بازرسی های صورت گرفته از مجموع 1030 واحد صنفی تعداد 175 واحد متخلف شناسایی شد که ضمن تشکیل پرونده ، متخلفین جهت اجرای احکام  به تعزیرات حکومتی معرفی می شوند.

,

دانش نیا با اشاره به تخلفات صورت گرفته از سوی واحد های متخلف گفت : بیشترین تخلفات شناسایی شده شامل مواردی همچون عدم درج قیمت ، گرانفروشی ، کم فروشی ، عدم ارائه فاکتور از سوی فروشنده و... می باشد . 

,

رئیس اداره صنعت ،معدن وتجارت شهرستان جهرم علت افزایش قیمت برخی میوه ها از جمله پرتقال در بازار را آسیب دیدن باغات شمال کشور بر اثر سرمازدگی و افزایش تقاضا برای میوه ی شب عید اعلام کرد و خاطرنشان شد: در بحث نظارت بر بازار با توجه به تعداد بالای واحدهای صنفی در سطح شهرستان و کمبود امکاناتی از قبیل نیروی انسانی ممکن است آنچنان که مطلوب مردم است ،  عمل نشده باشد .

,

وی با دعوت از تمامی اقشار جامعه ، خصوصا افراد متعهد و کسانی که توانایی دارند، خواست تا تحت عنوان بازرس افتخاری با این اداره همکاری داشته باشند .

,

دانش نیا افزایش نرخ جریمه ی متخلفان را از عوام موثر بازدارنده در کاهش تخلفات صنفی دانست و خواستار تصویب قوانین مربوطه از سوی نمایندگام مردم در مجلس شورای اسلامی شد .

,

انتهای پیام/صا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه