عضو شورای شهر اراک:

بنیاد مسکن بر توافقات خود برای مسکن مهر پایبند نیست

بنیاد مسکن بر توافقات خود برای مسکن مهر پایبند نیست
محمد شریفی گفت: بنیاد مسکن مکلف به ساخت ۵۰۰ واحد مسکن مهر برای جوانان سنجان بوده است که به توافق خود پایبند نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا محمد شریفی عضو شورای شهر اراک در گفتگو با اراک امروز بیان داشت: در زمان شورای شهر سنجان زمین های بالا دست این شهر در حریم شهر قرار نداشت و در حال حاضر کوی کوثر در این مکان در حال ساخت است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, اراک امروز,

وی ادامه داد: برای این که زمین وارد حریم شهر شود باید امتیازاتی به شهرداری وقت داده می شد که از ۲۲ هکتار زمین قسمتی از آن را باید به شهرداری می دادند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر افزود: در این پروژه توافق شده است که یک مقدار از سهم شهرداری به بنیاد مسکن بخشیده شود به اضافه اینکه یک امتیازاتی از جمله تخفیف در عوارض به آنها داده شود و عوارض بر اساس مسکن مهر از آنها گرفته شود.

,
,


وی اظهار داشت: در ازای این امتیازات بنیاد مسکن مکلف شد بخشی از این پروژه را به عنوان مسکن مهر بسازد و در اختیار جوانان سنجان قرار دهد.
شریفی ادامه داد: این ۵۰۰ واحد مسکن مهر توافق بین شورای شهر سنجان ، شهرداری سنجان و بنیاد مسکن است و با حضور نماینده استانداری به تصویب رسیده است.
وی افزود: بنیاد مسکن در واگذاری ۵۰۰ واحد به جوانان سنجان می گوید که در حال ساخت منازل هستیم و بعد از تکمیل آنها را واگذاری می کنیم.
عضو شورای شهر بیان داشت: بنیاد مسکن در این پروژه امتیازاتی گرفته است، یک مقدار زمین گرفته اند، عوارض کمتر پرداخت کرده اند و فضای بازی که برای ساختمانها باید گذاشته می شد آن را هم تأمین نکرده اند و همین طور چند طبقه اضافه تر ساخته اند، همه اینها به خاطر این است که سهم ۵۰۰ خانواده را پرداخت کنند.

,
,
,
,
,

, ,


وی ادامه داد: بنیاد مسکن قیمت زمین را تغییر داده است و زمینی که قرار بود متری ۶۰۰ هزار تومان باشد ۸۰۰ گرفته است به اضافه اینکه هزینه زیرساخت هایی که به عهده خودشان بود به گردن این ۵۰۰ متقاضی انداخته اند و متری ۱۰۰ هزار تومان چک از آنها گرفته اند.

,
,


 وی متذکر شد: توافق اولیه ای که آنها با شهرداری و شورای سنجان انجام داده اند متأسفانه بر آن پایبند نبودند و ازجمله خواسته های ما این است که زودتر بنیاد مسکن و شهرداری اراک با هم تکلیف را روشن کنند ولی هنوز پا پیش نگذاشته اند.
بعد از ادقام سنجان و اراک به عنوان کلان شهر اراک وظایف شورای و شهرداری سنجان برعهده شورای و شهرداری کلان شهر اراک است.
 

,
,
,
,

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه