logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

فرمانده نیروی انتظامی گیلان:

اخلاص و فداکاری لازمه خدمت به مردم است/ مهم ترین هدف دشمن، ضربه زدن به پیکه انقلاب است

اخلاص و فداکاری لازمه خدمت به مردم است/ مهم ترین هدف دشمن، ضربه زدن به پیکه انقلاب است
سردار میرحیدری فرمانده نیروی انتظامی گیلان گفت:مهم ترین هدف دشمن، ضربه زدن به پیکه انقلاب است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  خوبان، سردار محمدرضا میرحیدری در صبحگاه انتظامی استان با بیان اینکه سال ٩۶ سال عزت و سربلندی همه مردم ایران خواهد بود، گفت: تلاش و زحمت نیروی انتظامی برای اجرای ماموریت های نوروزی، نتایج مثبتی در سطح استان به همراه داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خوبان,

فرمانده انتظامی استان گیلان طرح نوروزی پلیس گیلان را مثبت و مؤثر دانست و اظهار داشت: مجاهدت های شبانه روزی عوامل انتظامی سطح مطلوبی از امنیت را در جامعه برقرار کرد.
وی با اشاره به همدلی در بین همه دستگاه های امنیتی و انتظامی استان، تصریح کرد: توفیقاتی که در حوزه های انتظامی و امنیتی صورت گرفت، با همدلی و همراهی دستگاه های مختلف مسیر شد.
این مقام ارشد انتظامی استان گیلان اخلاص و فداکاری را از لازمه های خدمت رسانی به مردم معرفی کرد و افزود: در سال جدید نیز رؤیه رسیدگی به دغدغه ها و مطالبات شهروندان باید با جدیت پیگیری شود.
سردار میرحیدری با تاکید بر نقش مهم پلیس در راستای تحقق شعار سال ٩۶ خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی با وظیفه شناسی و مسئولیت پذیری می تواند در اشتغال و تولید و بهبود شرایط اقتصادی نقش موثری إیفا کند.
محمدرضا میرحیدری، پلیس را مهم ترین رکن برای حفظ و توسعه امنیت دانست و اضافه کرد: اگر امنیت در سطح مطلوب وجود نداشته باشد، پیشرفت در هیچ حوزه ای ممکن نخواهد شد.
وی با بیان اینکه سودجویان داخلی و دشمنان خارجی به دنبال إیجاد إخلال در نظام اسلامی هستند، اظهار داشت: باید غیورمردانه در جهت حفظ ارزش های اسلام بایستیم.
فرمانده انتظامی استان گیلان با اشاره به اینکه آموزش و ارتفا سطح دانش مهم ترین اولویت پلیس در سال جدید خواهد بود، تصریح کرد: پلیس با جدیت در زمینه استقرار نظم و انضباط می کوشد.
سردار میرحیدری با تاکید بر لزوم حراست و صیانت کارکنان در نیروی انتظامی، خاطرنشان کرد: علاوه بر خودمراقبتی، مراقبت از همکاران نیز برای اعتلای نیروی انتظامی به عنوان سرمایه نظام جمهوری اسلامی بسیار مفید خواهد بود.
فرمانده انتظامی استان گیلان، با تاکید بر اینکه ارتفا سطح معنویت باید یک اصل در نیروی انتظامی باشد، تصریح کرد: دشمن به دنبال ترویج فرهنگ منحرف خود در جامعه ایران است.
سردار میرحیدری حمله وحشیانه استکبار به مردم مظلوم سوریه، خاطرنشان کرد: مهم ترین هدف دشمن، ضربه زدن به پیکه انقلاب است.
این مقام ارشد انتظامی گیلان، نیروی انتظامی را حافظ ارزش های دینی دانست و اضافه کرد: کنترل ناهنجاری ها و هجمه دشمن، باید مدنظر همه عوامل انتظامی باشد.
وی با اشاره به اینکه مبارزه با قاچاق یک وظیفه شرعی و دینی است، اظهار داشت: ایستادن در برابر قاچاق، وضعیت اقتصاد را مطلوب تر خواهد کرد.
سردار میرحیدری زیرساخت های ترافیکی استان را نامطلوب توصیف کرد و بیان داشت: مجاهدت پلیس راه و پلیس راهور سهمی از این کاستی ها را جبران کرده اما نباید اجازه بدهیم مشکلات زیرساختی زندگی مردم را تهدید کند.
محمدرضا میرحیدری با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری، خاطرنشان کرد: استقرار نظم و امنیت، مشارکت حداکثری مردم را خواهد داشت.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه