نماینده مردم شهرستان های گرمسارو آرادان در مجلس :

منطقه ویژه اقتصادی اشتغال مولد و کارآمد را در پی خواهد داشت

منطقه ویژه اقتصادی اشتغال مولد و کارآمد را در پی خواهد داشت
نماینده مردم شهرستان های گرمسارو آرادان در مجلس شورای اسلامی گفت: رونق و آغاز پروژه های مهم صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی می تواند باعث افزایش اشتغال و کاهش بیکاری به خصوص جوانان تحصیل کرده در منطقه و استان سمنان شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین صبح امروز جلسه بررسی مشکلات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی گرمسار با حضورنماینده مردم شهرستان های گرمسارو آرادان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان در محل دفتر مجلس گرمسار برگزار شد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین,

در این جلسه غلامرضا کاتب؛ نماینده مردم شهرستان های گرمسارو آرادان در مجلس شورای اسلامی با اعلام این مطلب گفت: منطقه ویژه اقتصادی توانسته است بیشتر امکانات زیر بنایی برای استقرار واحد های مهم تولیدی و صنعتی را فراهم نماید .

,

نماینده مردم شهرستان های گرمسارو آرادان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه منطقه ویژه اقتصادی می تواند تحولات بزرگی در بخش تولید و اشتغال در منطقه رقم بزند اظهارداشت: استقرار واحد های صنعتی و پاک می تواند باعث رونق اقتصادی و اشتغال در گرمسار شود و در حال برنامه ریزی برای انعقاد قرار دادهای در این حوزه می باشد.

,

وی در ادامه از حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی به منظور سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی خبردادو افزود: باید فرش قرمز برای سرمایه گذاران پهن کنیم و از روند کاغذ بازی های اداری بکاهیم تا اقتصاد ملی و مقاومتی شکل بگیرد .

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه