مدیر جهادکشاورزی شبسترخبرداد:

توزیع بچه ماهی در استخرهای کشاورزی شبستر

توزیع بچه ماهی در استخرهای کشاورزی شبستر
18 هزار بچه ماهی گرمابی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی شهرستان شبستر رهاسازی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از شبسترنیوز، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شبستر از رها سازی 18 هزار قطعه بچه ماهی گرمابی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی شهرستان شبستر خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبسترنیوز,


صادقی اظهار کرد: با همکاری بخش خصوصی انواع بچه ماهی از گونه های کپور، آمور و فیتوفاک از شمال کشور خریداری و در شهرستان شبستر به متقاضیان تحویل شد.

,
,


وی ادامه داد: پیش بینی می شود مقدار توزیع بچه ماهی در سال جاری با توجه به تعداد متقاضیان به 68 هزار بچه ماهی برسد و همچنین تا پایان آبان ماه امسال از این مقدار بچه ماهی های رهاسازی شده بیش از 34 تن ماهی صید شود.

,
,


مدیرجهاد کشاورزی شبسترهدف از اجرای این طرح را بهره برداری بهینه و دو منظوره از امکانات موجود شهرستان، افزایش سرانه مصرف ماهی و استفاده از ماهی تازه در سفره های غذایی مردم به عنوان غذای سالم و مورد نیاز بدن در شهرستان شبستر ، ایجاد درآمد قابل توجه برای کشاورزان و غنی شدن آب خروجی استخرها به دلیل وجود کود ماهی جهت محصولات کشاورزی ذکر کرد.

,
,

صادقی در پایان خاطرنشان کرد: تولید گوشت سفیدماهی به عنوان پروتئین مورد نیاز، کسب درآمد مضاعف برای کشاورزان، ایجاد اشتغال، افزایش تولید محصولات کشاورزی به دلیل غنی بودن آب خروجی و از بین رفتن مشکل جلبک زدگی استخرها از مهمترین مزیت های پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی است.

,

انتهای پیام/

,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه