سردار معینی:

امسال زائران راهیان نور سفری امن و سالم داشتند

امسال زائران راهیان نور سفری امن و سالم داشتند
دبیر قرارگاه مرکزی راهیان نور ناجا گفت: نوروز 96،با تمهیدات امنیتی،انتظامی و ترافیکی که برای ایجاد سفری امن و سالم برای زائران راهیان نور اندیشیده شد خوشبختانه هیچ مشکلی در این خصوص نداشتیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوله بار، سردار صادق معینی دبیر قرارگاه مرکزی راهیان نور ناجا و دبیر کمیته امنیتی انتظامی ستاد مرکزی راهیان نور کشور از برقراری کامل نظم و امنیت برای تشرف کاروان های راهیان نور توسط ناجا در طول ایام راهیان نور خبر داد و گفت: به لطف خدا و با تمهیدات انتظامی، امنیتی و ترافیکی که برای ایجاد سفری امن و سالم برای زائران مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس اندیشیده شده بود و با زحمات تمام یگان های امنیتی و انتظامی راهیان نور بزرگترین برنامه فرهنگی کشور با شکوه معنوی ویژه خود برگزار شد و  مشکل خاصی در این زمینه نداشتیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
مسئول امور ایثارگران ناجا در ادامه از حضور17 هزار  نفر از پرسنل ناجا در راهیان نور اسفند و فروردین خبر داد و افزود: از این تعداد 2000نفر از خانواده های معزز شهدا و ایثارگران و کارکنان شاغل و بازنشسته نیروی انتظامی در قالب کاروان های راهیان نور از مناطق عملیاتی بازدید کردند و حدود 15000 نفر از کارکنان ناجا نیز به صورت انفرادی و با خودروی شخصی زائر مناطق عملیاتی دفاع مقدس جنوب کشور بوده اند.
,
 
,
دبیر قرارگاه مرکزی راهیان نور ناجا ادامه داد: همچنین هفتمین شب از مراسم چهاردهمین جشنواره ملی سرزمین نور نیز به میزبانی نیروی انتظامی در سالن شهید جهان آرا اردوگاه شهید باکری خرمشهر با حضور سردار حسین
,
 
,
اشتری فرمانده نیروی انتظامی، سردار بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و سردار فتحی زاده جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا و با حضور خانواده های معظم شهدا و ایثارگران و کارکنان فرماندهی انتظامی و مرزبانی استان خوزستان و مردم خون گرم خرمشهر برگزار شد.
,
 
,
سردار معینی در خاتمه اظهار کرد : از بیستم اسفند ماه سال 1395، یادمان شهید محمدرضا سبحانی واقع در سوسنگرد که از شهدای شاخص ناجا می باشد توسط مرکز امور ایثارگران ناجا به صورت ویژه‏ای فضاسازی شد و پذیرای زائران راهیان نور بود.
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه