رئیس اداره تبلیغات اسلامی سرایان خبرداد
ثبت نام 600 نفر برای اعتکاف
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سرایان گفت: ۱۲ مسجد در شهرستان سرایان، سه قلعه و آیسک آماده برگزاری مراسم معنوی اعتکاف هستند.وتاکنون 600نفرمعتکف ثبت نام کرده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حجت الاسلام سهرابی نژد رئیس اداره تبلیغات اسلامی سرایان در گفتگو با سرایان بیدار گفت: ۱۲ مسجد در شهرستان سرایان و روستاهای توابع این شهرستان برای برگزاری مراسم اعتکاف ازآمادگی کامل برخوردارمی باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرایان بیدار,وی افزود:تاکنون 600نفرمعتکف برای شرکت درمراسم اعتکاف ثبت نام نموده اند، و ثبت نام معتکفین تا بعدازظهرامروزادامه دارد.
,سهرابی نژاد با بیان اینکه ۶۵ درصد از معتکفین افراد جوان و نوجوان هستند، افزود: همچنین ۶۰ درصد از معتکفین را بانوان و ۴۰ درصد را آقایان تشکیل می دهند.
,رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سرایان اظهارکرد: ۲۰ مبلغ برای برگزاری مراسم اعتکاف به سطح مساجد این شهرستان اعزام می شوند.
,سهرابی نژاد گفت: اجرای طرح «با قرآن در زلال اعتکاف» یکی از برنامه های پیش بینی شده است.
,وی خاطرنشان کرد: در قالب اجرای این طرح، اصلاح قرائت نماز، تلاوت زنده قرآن و اذان، تلاوت یک صفحه از قرآن توسط هر معتکف و تفسیر آن صفحه برگزار می شود.
,رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سرایان ادامه داد: سوره های «دهر» و «حجرات» برای اجرای طرح «با قرآن در زلال اعتکاف» در نظر گرفته شده اند.
,وی بیان داشت: برگزاری کارگاه آموزشی آسیب های فضای مجازی از دیگر برنامه های پیش بینی شده برای معتکفین طی سال جاری است.
,رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سرایان افزود: هر ساله محفل» انس با امام زمان (عج) » برای معتکفین برگزار می شود.
,سهرابی نژاد ادامه داد: در این محفل مهدویت بحث و گفت و گو شده و به شبهات موجود در اذهان معتکفین نیز پاسخگویی می شود.
,وی با اشاره به ثواب و اهمیت برگزاری مراسم اعتکاف بیان کرد: اعتکاف فرصتی برای خودسازی انسان ها و خلوت کردن با خداوند است.
,سهرابی نژاد با اشاره به بیانات رهبری در حرم مطهر رضوی بیان کرد: رهبری در بیانات خود، اعتکاف را یکی از نقاط قوت سال ۹۵ معرفی کردند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه