شب گذشته در شهر «جنگل» رشتخوار؛
نزاع خونین در عروسی، ۶ نفر را راهی بیمارستان کرد
شب گذشته فردی در حاشیه عروسی در شهر جنگل رشتخوار با استفاده از تاریکی شب با واردکردن ضربات چاقو 6 نفر را راهی بیمارستان کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهل ماه نیوز، شب گذشته فردی در حاشیه عروسی در شهر «جنگل» رشتخوار با استفاده از تاریکی شب با واردکردن ضربات چاقو 6 نفر را راهی بیمارستان کرد.
محمدحسن وفایی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان رشتخوار ضمن تأیید این خبر در رابطه با این درگیری به خبرنگار ما گفت: شب گذشته در شهر جنگل رشتخوار فردی با قرار گرفتن در تاریکی شب در حاشیه مراسم عروسی در این شهر اقدام به چاقوکشی بهسوی چند نفر میکند.
وی در ادامه افزود: در این اقدام جنونآمیز چند نفر بهوسیله ضربات چاقو این فرد زخمی، و یک نفر به دلیل جراحات بالا و عمق ضربات چاقو پس از انتقال به بیمارستان مورد عمل جراحی قرار میگیرد.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان رشتخواردر ادامه از دستگیری 2 مظنون در رابطه با این پرونده خبر داد، و افزود: تحقیقات در رابطه با علت و چرایی وقوع این نزاع خونین ادامه دارد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه