به همت جمعی از فرزندان شهدا؛

مراسم دیدار با پدران آسمانی در سبزوار برگزار می‌شود

مراسم دیدار با پدران آسمانی در سبزوار برگزار می‌شود
مراسم دیدار با پدران آسمانی با همت جمعی از فرزندان شهدای سبزوار فردا در جوار تربت پاک و مطهر شهدای سبزوار برگزار خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به  نقل از  صبح توس همزمان با سالروز میلاد مولای متقیان امیرالمومنین علیه السلام و به مناسبت گرامیداشت روز پدر،  مراسم دیدار با پدران آسمانی به همت جمعی از فرزندان شهدای سبزوار،  روز سه شنبه ۲۲ فروردین ماه در جوار تربت پاک و مطهر شهدای سبزوار برگزار خواهدشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح توس,

 

,

جواد شمس آبادی، فرزند سردار شهید حاج محمد رضا شمس آبادی دبیر برگزاری جشن مردمی  دیدار با پدران آسمانی شهرستان سبزوار گفت: در این مراسم باشکوه که برای هفتمین سال متوالی توسط فرزندان گرانقدر شهدا بصورت خودجوش برگزار می‌شود علاوه بر حضور گروه‌های همخوانی قرآنی و شعرا و هنرمندان انقلابی، حاضرین در مراسم از روایتگری راوی و نویسنده دفاع مقدس جناب آقای سعید تاجیک استفاده خواهند کرد.

,


 وی بیان داشت: در پایان مراسم به  قید قرعه 14 نفر از حاضرین در جلسه به نیابت از شهدا عازم مشهد مقدس خواهند شد و همچنین به بهترین تزئین تربت پاک شهیدان بزرگوار در آستان مقدس شهیدان سبزوار هدیه معنوی تعلق خواهد گرفت.

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه