ناکارآمدی و تناقض در حرف و عمل دولت فعلی بر همگان عیان است
کارشناس مسائل اقتصادی گفت: تناقضات متعدد دولت روحانی در حرف و عمل، فساد مالی اطرافیان و دولتمردان، بی برنامگی در سیاست خارجی، بی توجهی کامل به اقتصاد مقاومتی برای مردم روشن شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از کوثرخبر، طیب امینی با اشاره به عملکرد ضعیف 4 ساله دولت یازدهم اظهار کرد: قول و قرار های دولت روحانی همچون قول 100 روزه اش عملی نشده است و بیکاری و رکود و همچنین تورم در کشور بیداد می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوثرخبر,وی ادامه داد: لزومی ندارد که دولتمردان گزارش عملکرد 4 ساله خود را برای مردم بازگو کنند؛ معیار جیب و سفره مردم است، سخنانی که خود رئیس دولت فعلی در سال 92 عنوان کرده است و حال این معیار بازگوی نارضایتی مردم از حال و روز اسفبار اقتصاد و بیکاری و ... می باشد.
,معاون سابق فرماندار کوثر خاطر نشان کرد: ناکارآمدی و تناقضات حرف و عمل دولت روحانی بر همگان عیان شده است؛ هر چند فساد مالی اطرافیان و دولتمردان، بی برنامگی در سیاست خارجی، بی توجهی کامل به اقتصاد مقاومتی و دیگر اعمال ناکارآمد این موضوع را به اثبات رسانده است.
,این کارشناس اقتصادی همچنین به واردات بی رویه دولت روحانی اشاره کرد و گفت: دولتمردان بطور علنی اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال مد نظر رهبری را نقض کرده اند و با وارداتی که تنها ثمره آن اشتغالزایی برای کشورهای چین و ترکیه است، بیکاری و رکود را برای ایران اسلامی به ارمغان آورده اند.
,امینی در پایان اظهار کرد: هم اکنون کشور نیازمند مدیریت جهادی با اتکا به اقتصاد مقاومتی است و لازم می باشد تمام تناقضات اقتصادی، فرهنگی و صنعتی دولت سمت و سویی مقاومتی تر به خود بگیرد، این عمل امکان پذیر نیست ولو در تمرکز به تولید داخلی و حمایت از کالای ایرانی.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه