نماینده مردم پیرانشهر در مجلس:
تعاونی کولبران در پیرانشهر افتتاح می شود
نماینده مردم پیرانشهر در مجلس از افتتاح تعاونی کولبران در این شهر با حضور وزیر کار در روزهای آینده خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کورد پیام،رسول خضری نماینده مردم پیرانشهر سردشت در مجلس شورای اسلامی در گفتگو ی تلفنی با کوردپیام از تشکیل تعاونی کولبران خبر داد و گفت: قرار است تعاونی کولبران به زودی با حضور علی ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی افتتاح شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از کورد پیام،رسول خضری نماینده مردم پیرانشهر سردشت در مجلس شورای اسلامی در گفتگو ی تلفنی با کوردپیام از تشکیل تعاونی کولبران خبر داد و گفت: قرار است تعاونی کولبران به زودی با حضور علی ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی افتتاح شود., کورد پیام,وی ادامه داد: پیگیر موضوع سرمایهگذاری دولت در مسیرهایی که رفت و آمد کولبرها را ساماندهی کند تا آنها بتوانند با یک چهارچرخ یا وسیله موتوری اجناس را حمل کنند، هستیم.
,نماینده مردم پیرانشهر در مجلس با بیان اینکه بیمه کولبران در سال گذشته در هیئت دولت مصوب شده، گفت: براساس برنامهریزیهای انجام شده، قرار است در روزهای آینده از بیمه کولبران با حضور وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در پیرانشهر رونمایی شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه