به مناسبت روز هنر انقلاب اسلامی
«منشور تجدید عهد هنر» با «رستاخیز جان» در کاشان عرضه شد
اثر «رستاخیز جان» به مناسبت سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم و روز هنر انقلاب اسلامی در کاشان انتشار یافت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشان اول؛ این اثر که در قالب ویژه نامه روز هنر انقلاب اسلامی به همت مجتمع فرهنگی هنری شهر به چاپ رسیده با برداشتی از کتاب «رستاخیز جان» شهید سید مرتضی آوینی، به بازخوانی مقاله «منشور تجدید عهد هنر» در این کتاب پرداخته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشان اول,علاوه بر استفاده از پیام تاریخی امام روح الله در تقدیر از هنرمندان متعهد در ابتدای این ویژه نامه، تحلیل سید شهیدان اهل قلم در مورد نگاه ویژه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی نسبت به هنر یادآوری شده و روایت کمال طلبانه شهید آوینی در این عرصه مورد اشاره قرار گرفته است.
,در طلیعه این اثر نیز دست نوشته ای از خالق روایت فتح در مورد رسالت هنر متعهد درج شده است که در آن شهید آوینی نگاشته است: «هنرمندان فرزانه آن رزم آوران برگزیده ای هستند که جبهه های عشق شهادت و شرف و عزت از خون پاکشان رنگ گرفته است و شجره هنر، به مفهوم اصطلاحی آن، اگر در این خاک خون آلوده نبالد هنر نیست و نه آنکه هنر نیست بلکه عین بی هنری است…».
,«رستاخیز جان» که به عنوان منبع ویژه نامه روز هنر انقلاب اسلامی توسط مجتمع فرهنگی هنری شهر سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان مورد استفاده قرار گرفته، کتاب هفتم از مجموعه آثار شهید مرتضی آوینی است که نشر ساقی منتشر کرده که در آن مقالاتی که در سالهای ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۱در حوزه هنر، ادبیات و فرهنگ در مطبوعات به چاپ رسیده بود، گزینش شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه