logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

سهم فریدونکنار از سفر روحانی به مازندران چقدر است؟

آقای فرماندار! به جای افتتاح یک پروژه خصوصی مشکلات فریدونکنار را به رئیس‌جمهور نشان دهید

آقای فرماندار! به جای افتتاح یک پروژه خصوصی مشکلات فریدونکنار را به رئیس‌جمهور نشان دهید
امیدواریم سفر رئیس‌جمهور با بارش نصب بنر در فریدونکنار همراه نباشد و هزینه کمتری از جیب بیت‌المال مصرف شود و مشخص شود که سهم این شهرستان از سفر روحانی به مازندران چقدر بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بصیرنیوز، شاهکارهای عجیب و غریب در دولت آقای حسن روحانی کم نبوده است، مثلا از توهین آقای شیخ به مردم و منتقدان گرفته تا حمله وزرا به خبرنگاران و حتی فرمانداران خودی!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,


مشاوران آقای رئیس نیز در اظهارات خود پرده دریده و از مولاردی تا آن شیخ مسؤول اقلیت‌ها، همه، توان خود را برای معرفی این دولت عصبی و تند به کار گرفته‌اند.

اما نکته‌ای شاید عجیب‌تر از این موارد، حضور روحانی رئیس دولت تدبیریون به مازندران آن هم نزدیک انتخابات است، سفری که به عقیده بسیاری از کارشناسان یک حضور تبلیغاتی است تا آنکه به عنوان یک مسؤول پیگیر وارد این استان شود.

این موضوع را به آسانی می‌توان در پروژه‌هایی که وی در این سفر در شهرستان‌های مختلف افتتاح می‌کند شاهد بود، مثلا در فریدونکنار یک مرغداری که متعلق به بخش خصوصی است را می‌توان شاهد بود.

هر چند این پروژه به صورت ویدیو کنفرانس قرار است به بهره برداری برسد و مسؤولان فریدونکنار با افتخار از افتتاح آن به وسیله رئیس‌جمهور سخن می‌گویند، اما باید گفت فریب اذهان عمومی و ایجاد آمار و گزارش های عملکرد، در دستور شخص روحانی است.

باید اینگونه گفت که مسؤولان فریدونکنار با افتخار از این موضوع سخن می‌گویند اما مشکلات موجود در این شهرستان را در حضور رئیس دولت مطرح نمی‌کنند.

شهرستان فریدونکنار با مشکلات فراوان و چالش‌های مهمی پیش رو است که کمربندی 16 ساله، آب شرب، شهر آستانه نو، بندر خصوصی و ده‌ها مشکل دیگر در این شهرستان همچنان وجود دارد.

مردم فریدونکنار بر این اعتقاد هستند که اگر رئیس‌جمهور دید مسؤولانه به این سفر دارد باید مشکلات را برطرف کند و به تبلیغات انتخاباتی خود توجهی نکند چرا که کارگران فراوانی از بندر و همچنین جوانان بیکار زیادی روز به روز وضعیت بدتری پیدا می‌کنند و اعتقاد آن‌ها بر این است که مسؤولان فریدونکناری اگر توان رفع این مسائل را ندارند، باید با حضور رئیس‌جمهور این مشکلات را برطرف کنند و از افتتاح چندباره یک پروژه منصرف شوند.

البته امیدواریم این حضور با بارش نصب بنر همانند سفر گذشته روحانی همراه نباشد و هزینه کمتری از جیب بیت المال مصرف شود و مشخص شود که سهم فریدونکنار از این سفر روحانی به این شهرستان چقدر بوده است، چرا که در سفر گذشته میلیاردها تومان آمد و ریالی از آن به فریدونکنار نرسید.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه