به دنبال دریافت گزارشات مردمی/
سارق سریالی سیم برق و کابلهای مخابراتی در مشکینشهر دستگیر شد
به دنبال دریافت گزارشات مردمی سارق سریالی سیم برق و کابلهای مخابراتی در مشکینشهر دستگیر شد و به 11 فقره سرقت اعتراف کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرمشکین، به دنبال دریافت گزارشات مردمی مبنی بر اینکه فردی شبانه کلاف های سیم های برق و کابل مخابراتی را به منزل خود در محله "حسنعلی دره سی" حمل می کند، مأموران کلانتری 11 فرهنگیان "مشکین شهر" تحرکات فرد گزارش شده را تحت کنترل ویژه پلیسی قرار داده و سوابق وی را مورد بررسی دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرمشکین,,
با انجام بررسی های بیشتر مشخص شد این فرد از سارقان حرفه ای و سابقه دار بوده و سیم های برق و کابل مخابراتی را پس از سرقت در نقاط مختلف منزل خود اختفا میکند.
,,
لذا به منظور رعایت حقوق شهروندی این سارق، پس از هماهنگی با مقام قضایی وارد عمل شده و علیرغم تلاش وی برای فرار، پس از تعقیب و گریز دستگیر شد.
,,
سارق دستگیر شده در بازجویی های پلیسی به ارتکاب 11 فقره سیم برق و کابل مخابراتی در "مشگین شهر" اعتراف کرده و در بازرسی از منزل وی نیز مقدار زیادی سیم برق و کابل مخابراتی مسروقه و آلات و ادوات ارتکاب جرم کشف شد.
,,
فرمانده انتظامی مشگین شهر با تقدیر از همکاری و تعامل اهالی با فرماندهی انتظامی خواستار استمرار این همکاری از طریق تلفن 110 شد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه