فرماندار شهرستان بندرانزلی در همایش بزرگ دانش آموزان رای اولی:
شرکت در انتخابات یک مسئولیت خطیر سیاسی است
میرشمس مؤمنی زاده گفت: شرکت در انتخابات یک مسئولیت خطیر سیاسی است و از جوانان به عنوان آینده سازان ایران اسلامی و همچنین جامعه فرهنگی استان انتظار می رود به عنوان یک مسئولیت اجتماعی انقلابی در جهت حضور حداکثری در پای صندوق های رای اهتمام داشته باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری افق انزلی فرماندار بندرانزلی در همایش بزرگ دانش آموزان رای اولی طی سخنانی ضمن تاکید بر نقش تاثیرگذار جوانان در عرصههای مختلف اظهار کرد: جوانان این مرز و بوم همواره طلایه داران ایثار و شهادت و پیش قراولان تولید، علم و اقتصاد در جامعه بوده و نقش اساسی در تعیین سرنوشت خود دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری افق انزلی,میرشمس مونی زاده همچنین جایگاه جوانان در نظام مقدس جمهوری اسلامی را جایگاهی ویژه خواند و افزود: شرکت در انتخابات یک مسئولیت خطیر سیاسی است و با انتخاب رئیس جمهور انتظارات خود را از نحوه اداره کشور در عرصه های مختلف سیاست های داخلی و خارجی، اجتماعی و اقتصادی و غیره اعلام می کنیم.
,فرماندار شهرستان بندرانزلی با بیان این مطلب که منتظر حضور همه جوانان علیالخصوص رای اولیها پای صندوق رای هستیم افزود: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، عزت، افتخار و سربلندی کشور در عرصه جهانی را به دنبال داشته و از جوانان به عنوان آینده سازان ایران اسلامی و همچنین جامعه فرهنگی استان انتظار می رود به عنوان یک مسئولیت اجتماعی انقلابی در جهت حضور حداکثری در پای صندوق های رای اهتمام داشته باشند.
,مومنیزاده ضمن تاکید بر اهمیت حضور فعالانه و حداکثری مردم در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا را نیز بسیار با اهیمت دانست و خاطرنشان کرد: با انتخاب اعضای شوراها به عنوان مدیران محلی شهر و روستا میزان علاقه مندی و تعصب خود را نیز نسبت به آینده شهر و روستای محل زندگی خود بیان می کنیم .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه