یادداشت/
از این حسن تا آن حسن 100 گز رسن!
آقای روحانی مجددا علیرغم همه مشکلات اقتصادی و معیشتی که گریبانگیر مردم شده است و افکار عمومی را گله مند و معترض کرده است، از بیان مشکلات مردم طفره رفت و اوضاع کشور را گُل و بلبل نشان داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نورآنلاین، در حالی مصاحبه رئیس جمهور با خبرنگاران برگزار شد که آقای روحانی مجددا علیرغم همه مشکلات اقتصادی و معیشتی که گریبانگیر مردم شده است و افکار عمومی را گله مند و معترض کرده است، از بیان مشکلات مردم طفره رفت و اوضاع کشور را گُل و بلبل نشان داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نورآنلاین,حسن روحانی حتی وعده های 100 روزه انتخاباتی خودش را اینگونه توجیه کرد که «من اصلا نگفتم 100 روزه مشکل اقتصادی مردم را حل می کنم بلکه گفتم هر 100 روز گزارش کار به مردم می دهم.
,

, جای بسی تأسف و تعجب است که دکتر روحانی هم در فیلمهای تبلیغاتی و هم در مناظره های تلویزیونی که همه آنها موجود است قول حل مشکلات اقتصادی، معیشتی و اشتغال جوانان را طی ۱۰۰ داده بود.
,از این مسئله که بگذریم دکتر روحانی علیرغم اینهمه تأکیدات رهبری که نباید مسئولین، قوه قضائیه را زیر سوال ببرند دوباره هجمه شدیدی را علیه قوه قضاییه براه انداخت و جریان دستگیری مدیران برخی از کانالهای تلگرامی را که توسط مسئولان قوه قضائیه انجام شده است حرکتی نادرست و اشتباه قلمداد کرد.
,متأسفانه آقای روحانی نشان می دهد که نه خواهان امنیت کشور است و نه خواهان این است که با مجرمانی که امنیت کشور را تهدید می کنند برخورد شود.
,اگر اقدامات قوه قضائیه نبود همین کانالهای تلگرامی بیشترین ناامنی را برای کشور ایجاد می کردند. کانالهایی که هدفدار دنبال آشوب و ناامنی در کشور بودند.
,روحانی همچنین در فیلم انتخاباتی خود گفته بود؛ کاری می کنم که مردم ایران نیازمند ۴۵ تومان یارانه نداشته باشند. اما امروز دوباره گفتند باید تلاش کنیم تا چهار سال آینده مردم نیازمند یارانه نباشند.
,دکتر روحانی در حالی در طی این چهارسال هزاران بار گفته بود که باید برجام بیاید تا حتی مشکل آب خوردن مردم حل بشود اما امروز زیر تمام حرفهایش زد و گفت؛ من اصلا نگفتم برجام مشکلِ مردم را حل می کند بلکه با همدلی و پشتکار مشکل مردم حل می شود.
,به نظر می رسد دکتر روحانی راه بسیار سخت و سنگینی را در انتخابات پیشرو دارد. به گونه ای که عملی نشدن وعده های انتخاباتی و هجمه و حمله های شدید علیه متتقدان و دستگاه های انقلابی بخصوص قوه قضائیه که در این چهار سال سیر صعودی داشته است منجر می شود که رقیبان ایشان در فردای انتخابات اقدامات دولت تدبیر و امید را به چالش های اساسی بکشانند.
,یادداشت: حمید گنجایش
,انتهای پیام/صا
]
ارسال دیدگاه