یادداشت؛

حکومت الهی زینب کبری(س)

حکومت الهی زینب کبری(س)
چنان زیبا زینب کبری (س) بر این ملت الهی هشتادوچهار نفره حکومت کرد که این ملت دشمن را از سگ، کم‌تر حساب کردند و لحظه‌ای هم از عبادت خدا غافل نشدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بجستان‌نیوز، در خانه علی بن ابی‏طالب علیه‌السلام از فاطمه اطهر علیهالسلام فرزند دختری به دنیا آمد که او را زینب نام نهادند، فرزندی که نه‌تنها زینت پدر شد، بلکه در تاریخ پرفرازونشیب پس از پیامبر صلی‌الله علیه وآله توانست در بزرگ‌ترین حماسه نبرد حق علیه باطل، نقشی مهم و سرنوشت‏ساز داشته و پیام‏رسان انقلاب عاشورا باشد و برای همیشه تاریخ، مسلمانان را مدیون فداکاری، ایثار و شهامت خویش سازد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بجستان‌نیوز,

 

,

در این نوشته اشاره می کنیم به سرپرستی و حکومت حضرت زینب از ملت الهی هشتادوچهار نفره که می‌تواند الگو و اسوه ای برای یک‌عمر جهانیان باشد.

,

 

,

آن دژخیمان اهل‌بیت را از مسیر طبیعی عراق به شام نبردند؛ بلکه آنان اهل‌بیت را درحالی‌که جلوی محمل‌ها 18 سربریده را بر بالای نیزه‌ها زده بودند، از منطقه موصل و حدود کرکوک، مرز روم شرقی، ترکیه آن زمان، به دمشق بردند؛ یعنی از مناطق کردنشین و ترک‌نشین که آن‌وقت این ترک‌ها و کردها اغلب مسیحی بودند.

,

 

,

 بعد در این شهرها اعلام می‌کردند و به خاطر یزید، این اکراد و این اتراک مسیحی بیرون می‌ریختند و سرود می‌خواندند؛ پای‌کوبی می‌کردند؛ به زن و بچه داغ‌دیده سنگ می‌زدند چوب پرت می‌کردند. این‌ها را تا دمشق این‌گونه بردند. هرجایی هم که آن‌ها را پیاده می‌کردند، خود لشکر یزید آشپزخانه مفصّلی بر پا می‌نمود.

,

 

,

امّا اهل‌بیت: به یک‌ذره نان خشک قناعت می‌کردند و سختی را تحمّل می‌نمودند. تا این‌که به شام رسیدند. یزید سؤال می‌کند، این‌ها از کربلا تا اینجا چه عکس‌العملی داشتند؟ در پاسخش گفتند: دو عکس‌العمل داشتند. یکی این بود که به ما جز آقایی و کرامت نشان ندادند و از کربلا تا شام، نه بچه دو و سه‌ساله آن‌ها و نه زن شصت و هفتادساله آنان و نه این جوان بیمار آن‌ها، یک تقاضا هم از ما نکردند و ما را از سگ کمتر حساب کردند. این‌یک عکس‌العمل. عکس‌العمل دوم آن‌ها هم این بود که با این سختی راه، گرسنگی و تشنگی هر جا آن‌ها را پیاده کردیم، یا مشغول به خواندن قرآن شدند، یا عبادت کردند، یا صورت روی خاک گذاشتند و به مناجات برخاستند.

,

 

,

 این حکومت زینب کبری (س)، در یک ملت هشتادوچهار نفر است؛ اگر حکومت، حکومتی الهی باشد از حکمرانانش، چیزی جز آقامنشی و بندگی خدا، برای مردم ظهور نمی‌کند. اگر حکومت، این حکومت نباشد؛ البته، باید این‌همه فساد رواج سیل وار پیدا کند.

, .,

 

,

اما چنان زیبا زینب کبری (ع) بر این ملت الهی هشتادوچهار نفره حکومت کرد که این ملت دشمن را از سگ، کم‌تر حساب کردند و لحظه‌ای هم از عبادت خدا غافل نشدند.

, .,

 

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه