دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتگو با قم فردا خبر داد:
احضار رئیس دانشگاه آزاد به مجلس/ فرجی دانا باید پاسخگو باشد
دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید پاسخ محکمی به اقدامات نامناسب در خصوص حجاب در دانشگاه ها داده شود ، تصریح کرد: رئیس دانشگاه آزاد برای پاسخگویی در خصوص دستورالعمل جدید این دانشگاه به کمیسیون فرهنگی مجلس فراخوانده می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، حجت الاسلام و المسلمین مرتضی حسینی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، با اشاره به پیوند نامناسب مسائل فرهنگی به مسائل سیاسی توسط برخی افراد اظهار داشت: متاسفانه برخی افراد قصد دارند مسائل دینی را به مسائل سیاسی پیوند بزنند و به قول خودشان افراد روشن فکر، دگر اندیش و همه کسانی که از مبانی اعتقادی مناسبی برخوردار نیستند را به خود جذب کنند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،,وی ادامه داد: اقدامات این افراد به نوعی مخالفت و نوعی مبارزه با جریان اصولگرایی که حامی تفکرات دگر اندیشی نیست، می باشد که این امر خلاف صریح قانون است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ، با بیان این که نباید در مقابل برخی کارهای صورت گرفته در دانشگاه ها سکوت کرد، ابراز داشت: با توجه به اینکه حجاب جزو مبانی دینی ما بوده و هست، باید دلایل صدور بیانیه عدم برخورد با بد حجابی در دانشگاه آزاد، بررسی شده و وزیرعلوم نیز باید در قبال این قضایا به مجلس شورای اسلامی پاسخگو باشد.
وی در خصوص اشاعه ی بد حجابی در سایر دانشگاه ها به خصوص دانشگاه های دولتی گفت: با این تفکر که دانشگاه آزاد دولتی نیست و این جریان از این دانشگاه شروع شده و اگر پاسخ محکمی به آن داده نشود به تدریج به دانشگاه های دولتی نیز رسوخ پیدا خواهد کرد .
وی ادامه داد: اقدامات این افراد به نوعی مخالفت و نوعی مبارزه با جریان اصولگرایی که حامی تفکرات دگر اندیشی نیست، می باشد که این امر خلاف صریح قانون است.
,عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ، با بیان این که نباید در مقابل برخی کارهای صورت گرفته در دانشگاه ها سکوت کرد، ابراز داشت: با توجه به اینکه حجاب جزو مبانی دینی ما بوده و هست، باید دلایل صدور بیانیه عدم برخورد با بد حجابی در دانشگاه آزاد، بررسی شده و وزیرعلوم نیز باید در قبال این قضایا به مجلس شورای اسلامی پاسخگو باشد.
,وی در خصوص اشاعه ی بد حجابی در سایر دانشگاه ها به خصوص دانشگاه های دولتی گفت: با این تفکر که دانشگاه آزاد دولتی نیست و این جریان از این دانشگاه شروع شده و اگر پاسخ محکمی به آن داده نشود به تدریج به دانشگاه های دولتی نیز رسوخ پیدا خواهد کرد .
,انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه