حمله به هواپیمای مسافربری ایران از مهم‌ترین موارد نقض حقوق بشر است

حمله به هواپیمای مسافربری ایران از مهم‌ترین موارد نقض حقوق بشر است
۱۲ تیرماه سالروز حمله آمریکا به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران فرصتی برای بازنمایی جنایات هیئت حاکمه ایالات متحده و حمایت آنان از تروریسم و وحشی‌گری مدرن است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از  دیار آفتاب سپاه روح الله استان مرکزی در بیانیه ای بیان داشت:حمله ناو جنگی «وینسنس» آمریکا به هواپیمای مسافربری ایرباس جمهوری اسلامی در ۱۲ تیر ماه سال ۱۳۶۷ و در شرایطی که رزمندگان اسلام تحت فرماندهی و راهبری حضرت امام خمینی(ره) معمار کبیر انقلاب اسلامی ، اراده پولادین ملت سلحشور ایران اسلامی در عرصة دفاع مقدس را به ارتش بعثی و جبهه‌ی متحد دشمنان انقلاب اسلامی تحمیل کرده بودند ثابت کرد که دولت آمریکا برای اهداف شیطانی خود از ارتکاب هیچ جنایتی فروگذار نیست.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیار آفتاب,


در این بیانیه آمده است:این جنایت فراموش ناشدنی نشان داد که حاکمان بی خرد و ضد بشر کاخ سفید نه تنها از جنایات حیرت‌انگیز هیروشیما و ناکازاکی پشیمان نیستند بلکه در هر مقطعی از تاریخ حیات ننگین خود برای دست‌یابی به منافع استکباری به تکرار آن مبادرت می‌ورزند.

سپاه روح الله استان مرکزی در این بیانه تاکید کرده است:ظهور تروریسم نوین که در صحنه تحولات منطقه‌ای و توسط تروریست‌های تکفیری ـ سلفی پدیدار شده است  نماد اراده دیرین نظام امپریالیستی آمریکا در قربانی ساختن ارزش‌های انسانی در راه امیال و آرزوهای استکباری خود بوده و تردیدی نیست آنچه امروز تروریست‌های داعش در کشورهای عراق و شام بعنوان گروهی تروریست جنایتکار، ضد انسانیت، دلبسته و وابسته به غرب و آمریکا دنبال می‌کنند بخشی از طرح مهندسی شده آمریکا و حامیان اروپایی و منطقه‌ای کاخ سفید برای مقابله با اسلام، انقلاب اسلامی و موج بیداری و استکبار ستیزی در منطقه راهبردی و حساس غرب آسیا و امنیت سازی برای رژیم جعلی صهیونیستی با ایجاد اختلاف بین فرق و مذاهب مختلف و بخصوص جنگ بین شیعه و سنی است.

در این بیانیه مطرح شده است:جنایات ۱۲ تیر ماه که منجر به شهادت ۲۹۰ سرنشین بی‌دفاع و بی‌گناه هواپیمای ایرباس جمهوری اسلامی ایران اعم از زن و مرد و کودک و کهنسال شد فاجعه‌ای هولناک و سندی از حقوق بشر به سبک آمریکایی است و این جنایت بزرگ هیچگاه از حافظه تاریخی ملت ایران و بلکه جامعه بین الملل پاک نخواهد شد و برای همیشه رسواگر نظام سلطه و استکبار و در رأس آن شیطان بزرگ و هیئت حاکمه منفور و آدم کش آمریکا و همچنین سازمان‌ ها و نهادهای جهانی مدعی حقوق بشر خواهد بود.

همچنین آمده است:به رغم آنکه آمریکایی‌ها طی این سالها در اقصی نقاط جهان هزینه‌های سنگینی و شکست‌های خفت باری متحمل شده‌اند لیکن باید همچنان در انتظار ضربات سهمگین‌تر الهی در انتقام از جنایات بزرگ خود باشند، همه وجدان‌های بیدار و طرف دار حق و نیز مجامع بین المللی و نهادهای مدعی دفاع از آزادی و دموکراسی انتظار است به مانند ملت سلحشور ایران در محکومیت این تجاوز آشکار و ضد انسانی و دیگر جنایات جبهه‌ی ظلم و جنایت فریاد اعتراض و محکومیت سر دهند و خواستار دنیایی عاری از هر گونه تعدی، تجاوز و فریبکاری و احترام واقعی به کرامت انسانی و حقوق بشر گردند.

در ادامه با تکریم و تعظیم به مقام شامخ شهیدان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به ویژه شهدای جنایت ۱۲ تیر ماه ۱۳۶۷و تاکید بر ضرورت شکل‌گیری یک عزم و اراده واقعی و فراگیر جهانی برای مقابله جدی و عملی با ترورسیم و حامیان خشونت و ترویج جنایات ضد بشری آمده است و ملت رشید و قهرمان ایران با الهام از آموزه‌های تعالی بخش دینی و انقلابی خود همواره پرچمدار صلح و آرامش و احترام به ارزش های انسانی و رعایت حقوق آحاد بشر بوده و با تمسک به حبل المتین الهی و ریسمان ولایت فقیه تحت منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای عزیز (مدظله العالی) علم جهاد و مبارزه بی امان و مستمر با استکبار جهانی و مقابله با هر نوع ظلم و جنایت علیه جامعه بشری از جمله آنچه امروز در سطح منطقه و در عراق و سوریه و نیز در جغرافیای تحت سلطه قدرت‌های زور‌گو و مستکبر می‌گذرد را همواره برافراشته نگه خواهد داشت.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه