رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی عنوان کرد:

لزوم توجه به آسایش افراد ساکن در یک ساختمان در نظام مهندسی

لزوم توجه به آسایش افراد ساکن در یک ساختمان در نظام مهندسی
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی گفت: در یک ساختمان باید مهندسین به آسایش افراد ساکن در آن توجه کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از صبح توس، محمدرضا رئیسی  در گردهمایی مهندسان برق با رویکرد انسجام در مهندسی  که در مجتمع فرهنگی ورزشی برق خراسان در مشهد برگزار شد؛ اظهار کرد: یکی از فلسفه‌های توفیق عمل کردن به دستورات شرع است و مهندسین باید به گونه‌ای عمل کنند که محیط را به بهشت تبدیل کنند و یا خود به بهشت رهسپار شوند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح توس,

 

,

 

,

وی افزود: مهندسان نمایندگان خداهستند و یکی از رسالت‌های آنان در جامعه، ایجاد آرامش پایدار در تمامی ابعاد زندگی است  و در سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ پیش‌بینی شده که ایران در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی و علم و دانش از کشورهای برتر منطقه به شمار خواهد آمد و برای دستیابی به این جایگاه باید هر سال نسبت به سال گذشته رشد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مثبتی را داشته باشیم.

,

 

,

 

,

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی ادامه داد: مهندسین برق استان در خصوص مقررات ملی نیز اقدام به بازنگری‌هایی مطلوب کرده‌ و در رابطه با ساختمان‌های هوشمند نیز در خصوص استفاده بهینه از انرژی اقدامات خوبی را به انجام رسانده‌اند.

,

وی تصریح کرد: نتیجه گرایی باید در نظام مهندسی مدنظر باشد و   در یک ساختمان، کیفیت آن و آسایش افرادی که در آن ساختمان سکونت می‌گزینند مورد توجه قرار گیرد.

,

 

,

 

,

وی خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات مطلوب مهندسین برق در جامعه اعلام حریق است و مشهد به عنوان دومین کلان‌شهری به شمار می‌رود که به لحاظ برج‌سازی برای ساختمان‌های بالای ۲۵ طبقه پروانه صادر می‌کند و اعلام حریق این ساختمان‌ها توسط مهندسین آن به انجام می‌رسد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه