جوان 26 ساله مشکین شهری خود را حلق آویز کرد

جوان 26 ساله مشکین شهری خود را حلق آویز کرد
یک جوان 26 ساله مشکین شهری بعلت نامعلومی خود را در خانه به دارآویخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرمشکین، ساعت 2 و 33 دقیقه بامداد روز گذشته در پی اعلام مامورین انتظامی مستقر در بیمارستان ولیعصر (عج) مشکین شهر مبنی بر انتقال یک نفر مصدوم حلق آویزی نافرجام به اورژانس، اکیپ تخصصی پلیس به محل اعزام می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرمشکین,

 

,

پس از بررسی و استعلام از همراهان فرد اعزامی که مادر و برادرش بودند مشخص می‌شود مصدوم فردی به هویت ب. ممیشی عوری 26 ساله اهل و ساکن مشکین شهر می باشد که به علت نامعلوم خود را در حیاط منزلشان به وسیله طناب از درخت آویزان کرده و قصد خودکشی داشته است.

,

البته بنا بر اخبار منتشر شده بعد از مشاهده این صحنه توسط خانواده اش، فرد حلق آویز شده به پایین کشیده می شود و به وسیله فوریتهای پزشکی به بیمارستان انتقال یافته و تحت درمان قرار می گیرد تا بهبود و سلامتی خود را دریابد.

,

 

,

برابر گزارش بعدی، نامبرده به علت مرگ مغزی جهت اهدای عضو به اردبیل اعزام می شود که در مسیر فوت می‌کند.

,

 

,

متوفی به سردخانه بیمارستان ولیعصر (عج) مشکین شهر تحویل و تحقیقات پلیس در این زمینه ادامه دارد.

,

 

,

این چهارمین خودکشی در طول یک ماه اخیر در شهرستان مشگین شهر است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه