رئیس ستاد بحران مشگین‌شهر:

20 تانکر حمل آب در سطح شهر مشغول خدمات رسانی هستند

20 تانکر حمل آب در سطح شهر مشغول خدمات رسانی هستند
رئیس ستاد بحران شهرستان مشگین‌شهر گفت: هم اکنون 20 تانکر حمل آب در سطح شهر مشغول خدمات رسانی به شهروندان هستند و بیش از4 هزار بطری آب شرب سه و. نیم لیتری بصورت رایگان توزیع می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از سفیرمشکین، میرعلی رحیمی زاد رئیس ستاد بحران شهرستان مشگین‌شهر گفت: تندباد موجب وارد شدن خسارت به تاسیسات زیربنایی، مبلمان شهری، مزارع، باغ ها و کاهش دید افقی در جاده های ارتباطی این شهرستان شده و هم اکنون ستاد مدیریت بحران شهرستان به حالت آماده باش درآمده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرمشکین,

وی افزود: در اثر تندباد جریان برق بیشتر روستاهای شهرستان و قسمتی از شهر قطع شده است.

,

رحیمی‌زاد گفت: در اثر وزش باد دیوارهای برخی منازل مسکونی در روستاها و محله های حاشیه نشین فروریخته و به چند واحد پرورش مرغ، گاو و گوسفند نیز خسارت وارد شده است.

,

وی خاطر نشان کرد: وزش باد و گرم شدن نسبی هوا موجب آب شدن برف در کوهستان سبلان و جاری شدن سیل در رودخانه های خیاوچایی و مشگین چای شده است؛ همچنین به دلیل بالا رفتن کدورت آب رودخانه خیاو چای به عنوان منبع تامین آب شرب شهر، آب شرب شهر نیز قطع شده است.

,

رحیمی زاد اظهار کرد: در اثر وقوع سیلاب مزارع و باغ های واقع شده در حاشیه این 2 رودخانه نیز متحمل خسارت شده است و در حال حاضر بالغ بر20 تانکر حمل آب در سطح شهر مشغول خدمات رسانی به شهروندان هستند و بیش از4 هزار بطری آب شرب سه و. نیم لیتری بصورت رایگان توزیع می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه