خشم اسرائیل از بازی مار و پله رسیدن به قدس + تصاویر
بازی مقوایی به نام "رسیدن به قدس" به شیوه بازی معروف مار و پله باعث خشم اسرائیلی ها شد. صهیونیست ها ادعا کردند، این بازی حاوی عقاید تندرو و هدف از آن نابودی دولت اسرائیل است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "سپاس"، پایگاه "الدیار" لبنان نوشت: بازی مقوایی به نام "رسیدن به قدس" به شیوه بازی معروف مار و پله باعث خشم اسرائیلی ها شد. صهیونیست ها ادعا کردند، این بازی حاوی عقاید تندرو و هدف از آن نابودی دولت اسرائیل است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "سپاس"، ,در تصاویر منتشر شده از این بازی، کودکانی به نمایش درآمدند که در حال بازی بر روی مقوایی هستند که بر روی آن سرزمین های فلسطین و دستاوردهایی مقاومت در غزه به تصویرکشیده شده است تا آرمان سرزمین و مقاومت در جان و دل کودکان فلسطینی بگنجد.
,محمد العرمیطی (33 ساله) سازنده این بازی گفت: بازی "رسیدن به قدس" با هدف ترویج فرهنگ میهن پرستی در میان کودکان و نوجوانان، و آشنایی با شهرها و روستاهای فلسطینی اشغال شده توسط اسرائیل ساخته شده است.
,در این بازی به جای تصاویر مار و پله از تصاویر موشک های ساخت فلسطین، شهرهای اشغال شده فلسطین، تانک و هواپیمای اسرائیل، آمبولانس و سربازان مقاومت فلسطین استفاده شده است.
,



,
,
, ,
انتهای پیام/ صا
,]
ارسال دیدگاه