به مناسبت روز طبیعت؛

همایش کوهروی خانوادگی در پارک جنگلی سراوان در رشت برگزار شد+عکس

همایش کوهروی خانوادگی در پارک جنگلی سراوان در رشت برگزار شد+عکس
همایش کوهروی خانوادگی استان گیلان به مناسبت روز طبیعت با حضور اقشار مختلف مردم در پارک جنگلی سراوان رشت برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرنیان گیل، به مناسبت روز طبیعت همایش کوهروی خانوادگی که حدود ۳۰۰ نفر از شرکت کنندگان مسیر ۳ کیلومتری پارک جنگلی سروان را پیاده روی کردند، برگزار شد.
مریم بخشی رئیس هیات ورزش های همگانی استان گیلان در گفتگو با خبرنگار پرنیان گیل  گفت : هدف از برگزاری این همایش ایجاد نشاط ، شادابی و توسعه فرهنگ ورزش همگانی است.
رئیس هیات ورزش های همگانی استان گیلان با بیان اینکه خانواده‌ها باید همواره به سلامت توجه داشته و از ورزش‌های همگانی غافل نشوند، گفت :  برنامه های آموزشی، تفریحی و ورزشی با همکاری و مشارکت دستگاه‌های اجرایی می تواند در راستای توسعه ورزش همگانی و بستر‌سازی لازم برای ارتقای سلامت جسمی و روحی مردم نقش به سزایی داشته باشد.
وی با اشاره به ظرفیت های طبیعی استان گیلان تصریح کرد: ورزش های طبیعی می تواند سبب ایجاد تحرک و نشاط برای خانواده شود تا هفته ی پر نشاط و شاداب را پیش رو داشته باشند.
مریم بخشی با اشاره به اینکه در این همایش سه ایستگاه آموزشی رایگان با عناوین تحرک و سلامتی ، بهداشت و کمک های اولیه  و آموزش حضور در طبیعت ارائه شد افزود : ورزشکاران رشته های فریزبی ، پینت بال ، طنابزنی و ورزش های طبیعی  به صورت نمادین حرکات ورزشی اجرا کردند.
گفتنی است این همایش با همکاری سازمان هلال احمر برگزار و در پایان به قید قرعه به شرکت کنندگان جوایز نفیسی اهدا شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرنیان گیل,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه