یادداشت انتخاباتی؛
شرمساری
یادداشت «شرمساری» به بیان برخی مسائل در خصوص ثبت نام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری می پردازد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح مغان، محمد عبادی در یادداشت خود نوشت؛ از دیدن تصاویر و فیلم های ثبت نام کنندگان برای کاندیداتوری دوره دوازدهم ریاست جمهوری، زیاد تعجب نکردم زیرا این اولین بار نبود که حضور افراد عادی را جهت ثبت نام برای نامزدی ریاست جمهوری را می دیدم اما به عنوان یک ایرانی متعصب از دیدن چنین صحنه هایی در ثبت نام برای تصدی این مسئولیت مهم وخطیر احساس شرمساری نمودم به خصوص با مشاهده دوربین های خبرگزاری های خارجی که لحظه به لحظه آن را ثبت و مخابره می نمودند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح مغان,
با توجه به اینکه بر اساس اصل 113قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران پس از مقام معظم رهبری رئیس جمهور عالیترین مقام رسمی کشور است اما ثبت نام افرادی که حتی یکی از شرایط کاندیداتوری برایش احراز نبوده است شاید این موضوع برای بیشتر هموطنان با دیدن این افراد در وزارت کشور خنده آور بود.
,
اما من با دیدن تصاویر تجمع افراد عادی با تیپ های عجیب و غریب را به نوعی حتک شأن و منزلت پست ریاست جمهوری میدانم و در این خصوص مجلس و دولت مردان را مقصر اصلی باید قلمداد کرد .
,
برای همین تصمیم گرفتم تصاویر و فیلم های این افراد را در فایل گوشی خودم ذخیره نموده و آنهارا به عنوان اسناد شرم آور ثبت نمایم . البته این اولین موضوع شرم آور برای ما نبود . به دلایل تکرار موارد مشابه ما دیگر به شرمنده گی و شرمساری عادت کرده ایم . شرمندگی و شرمساری از برجامی که هیچ وقت به فرجام نخواهد رسید . شرمساری از پرداخت های نجومی و حرام به مدیرانی که مدیریت بلد نیستند.
,
شرمساری از پرداخت تسهیلات و وام های میلیاردی کم بهره و بی وثیقه برای افراد خاص و اختلاس های میلیاردی و... که چنین به نظر می رسد، زندگی سراسر شرمندگی و شرمساری ما، تمامی ندارد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه