مصاحبه ای خواندنی با پدر و مادر سه قلوهای اردکانی+ تصاویر
زوج جوان اردکانی در اولین تجربه پدر ومادر شدنشان صاحب سه فرزند دختر شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اردکان گویا، پدر و مادر جوان اردکانی در اولین سال های زندگی خود گمان نمی کردند که صاحب سه فرزند شوند و طعم پدر و مادر شدن را با سه قلو هایشان بچشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اردکان گویا،,سحر، سوگند و ستایش سه دختری بودند که در اولین زایمان مادر خانه مهمان خانواده جوان شدند.
پدر جوان این خانواده پنج نفر در مورد لحظه ای که به او خبر سه قلو ها را دادند گفت: هیچ وقت گمان نمی کردم در اولین تجربه پدر شدنم به یکباره پدر سه دختر شوم و وقتی این خبر را شنیدم نمی دانستم خوشحال باشم یا ناراحت!

جواد جوان افزود: در 12 مرداد 1388 بود که دختر هایم به جمع دو نفره ما اضافه شدند و چراغ خانه ما را روشن کردند. به دنیا آمدن سه قلو ها آن هم در هشتمین ماه بارداری مادرشان باعث شد تا این خبر انعکاس رسانه ای بالایی داشته باشد.
وی ادامه داد: برای پدر هیچ چیز لذت بخش تر از به آغوش کشیدن فرزندانش نیست اما برای من که هم زمان صاحب سه فرزند دختر شده بودم و هنگامی که از کار بازمی گشتم هرکدام سهمی یکسان از آغوش پدر را می خواهند، کمی مشکل است.

جوان اظهار داشت: با این که خبر سه قلو زایی در همسرم در اردکان بازتاب رسانه ای بالایی داشت اما هیچ کمک و مساعدتی از طرف مسئولین صورت نگرفت و در این زمانه ای که اکثریت مردم در مضیقه مالی هستند تنها لطف خدا و کمک های مادر بزرگ مرحومم بود که من و همسرم را در این راه یاری کرد.
پدر سه قلو ها عنوان کرد: همیشه دوست دارم که لباس دخترانم شبیه هم باشد اما در هنگام خرید لباس ها رنگ ها و سایز های یکسان کم پیدا می شود و این باعث می شود تا لباس های فرزندانم باهم تفاوت داشته باشد.

وی در مورد ویژگی های جالب سه قلو ها گفت: با این که رنگ های لباس ها و کفش هایشان متفاوت است اما زمانی که یکی از لباس یا کفش ها کهنه می شود هیچ کدام از دخترهایم مالکیت آن را بر عهده نمی گیرند.
جواد جوان ادامه داد: وقتی از کار بر می گردم هر سه دخترم برای پذیرایی و خسته نباشید مرا دوره می کنند و سعی دارند که از یک دیگر سبقت بگیرند. با این که پاسخ گویی هم زمان به سه فکر شبیه به هم سخت است اما همیشه خدا را برای این هدیه های آسمانی شکر گفته ام.
مادر سه قلو ها در ادامه ی گفته های همسرش گفت: با رفتن فرزندانم به مدرسه برایشان دعا می خوانم و با کاسه آبی بدرقه شان می کنم. فرزندانم در دبستان نبوت درس می خوانند و خدارا شکر وضعیت مناسبی در درس دارند.

فاطمه رجبی با اشاره به مشکلات اقتصادی خانواده گفت: همسرم کارگری ساده است و با حقوقی که دارد نمی توان کل مخارج خانه را تامین کند و من مجبورم با بافت قالی کمی از بار اقتصادی خانواده کم کنم و گره ای از مشکلات مالی همسرم باز کنم.
جواد جوان در پایان در خصوص کمک مسئولین گفت: کمک هایی از طرف همشهریان و برخی از مسئولین شد اما مسئولین باید بدانند که اگر می توانند خدمتی انجام دهند و نمی دهند در آخرت جوابگو خواهند بود مخصوصا آنهایی که با رای مردم روی کار آمده اند.
انتهی پیام/
سحر، سوگند و ستایش سه دختری بودند که در اولین زایمان مادر خانه مهمان خانواده جوان شدند.
,پدر جوان این خانواده پنج نفر در مورد لحظه ای که به او خبر سه قلو ها را دادند گفت: هیچ وقت گمان نمی کردم در اولین تجربه پدر شدنم به یکباره پدر سه دختر شوم و وقتی این خبر را شنیدم نمی دانستم خوشحال باشم یا ناراحت!
,

, جواد جوان افزود: در 12 مرداد 1388 بود که دختر هایم به جمع دو نفره ما اضافه شدند و چراغ خانه ما را روشن کردند. به دنیا آمدن سه قلو ها آن هم در هشتمین ماه بارداری مادرشان باعث شد تا این خبر انعکاس رسانه ای بالایی داشته باشد.
,وی ادامه داد: برای پدر هیچ چیز لذت بخش تر از به آغوش کشیدن فرزندانش نیست اما برای من که هم زمان صاحب سه فرزند دختر شده بودم و هنگامی که از کار بازمی گشتم هرکدام سهمی یکسان از آغوش پدر را می خواهند، کمی مشکل است.
,

, جوان اظهار داشت: با این که خبر سه قلو زایی در همسرم در اردکان بازتاب رسانه ای بالایی داشت اما هیچ کمک و مساعدتی از طرف مسئولین صورت نگرفت و در این زمانه ای که اکثریت مردم در مضیقه مالی هستند تنها لطف خدا و کمک های مادر بزرگ مرحومم بود که من و همسرم را در این راه یاری کرد.
,پدر سه قلو ها عنوان کرد: همیشه دوست دارم که لباس دخترانم شبیه هم باشد اما در هنگام خرید لباس ها رنگ ها و سایز های یکسان کم پیدا می شود و این باعث می شود تا لباس های فرزندانم باهم تفاوت داشته باشد.
,

, وی در مورد ویژگی های جالب سه قلو ها گفت: با این که رنگ های لباس ها و کفش هایشان متفاوت است اما زمانی که یکی از لباس یا کفش ها کهنه می شود هیچ کدام از دخترهایم مالکیت آن را بر عهده نمی گیرند.
,جواد جوان ادامه داد: وقتی از کار بر می گردم هر سه دخترم برای پذیرایی و خسته نباشید مرا دوره می کنند و سعی دارند که از یک دیگر سبقت بگیرند. با این که پاسخ گویی هم زمان به سه فکر شبیه به هم سخت است اما همیشه خدا را برای این هدیه های آسمانی شکر گفته ام.
,مادر سه قلو ها در ادامه ی گفته های همسرش گفت: با رفتن فرزندانم به مدرسه برایشان دعا می خوانم و با کاسه آبی بدرقه شان می کنم. فرزندانم در دبستان نبوت درس می خوانند و خدارا شکر وضعیت مناسبی در درس دارند.
,

, فاطمه رجبی با اشاره به مشکلات اقتصادی خانواده گفت: همسرم کارگری ساده است و با حقوقی که دارد نمی توان کل مخارج خانه را تامین کند و من مجبورم با بافت قالی کمی از بار اقتصادی خانواده کم کنم و گره ای از مشکلات مالی همسرم باز کنم.
,جواد جوان در پایان در خصوص کمک مسئولین گفت: کمک هایی از طرف همشهریان و برخی از مسئولین شد اما مسئولین باید بدانند که اگر می توانند خدمتی انجام دهند و نمی دهند در آخرت جوابگو خواهند بود مخصوصا آنهایی که با رای مردم روی کار آمده اند.
,انتهی پیام/
,]
ارسال دیدگاه