مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) بهشهر:
برای بقای تفکر شهید درک انسانی لازم است
مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) بهشهر با بیان اینکه شهادت یک ذخیره سازی ارزشمند است، گفت: آنچه شهید ذخیره می کند هر زمان و هر جا و به دست هر کس پیدا شود ارزشمند است، برای بقای این تفکر عِده و عُده لازم نیست درک انسانی لازم است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پاسرو؛ حجت الاسلام عبدالنبی داوری مدیر حوزه علمیه امام صادق (ع) بهشهر و از جانبازان و رزمندگان 8 سال دفاع مقدس، ظهر امروز در مراسم اربعین شهید خوشنام 18 ساله دانشکده فنی دختران مائده گرگان گفت: زیباترین شیء نیز اگر ریشه نداشته باشد مانند سبزه های سر سفره هفت سین بعد از مدتی دور انداخته می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاسرو؛ , پاسرو؛ ,قصه بیعت رزمندگان با سر یک بسیجی شهید
, قصه بیعت رزمندگان با سر یک بسیجی شهید,مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) بهشهر این روحانی راوی دفاع مقدس، خطاب به دانشجویان دختر دانشکده مائده گرگان که میزبان یک شهید گمنام هستند، خاطرنشان کرد: در بحبوحه جنگ در محل شهادت شهید شیرودی هنگام وضو یکی از بسیجیان ما در اثر اصابت گلوله توپ سر از بدنش جدا شد ما در آن زمان دست بر سر آن شهید گذاشتیم و بیعت کردیم که این راه را به پایان برسانیم و برای این عهدمان خود را محدود به امکانات و عِده و عُده نکردیم.
,حجت السلام داوری دانشجویان را به تهذیب نفس در کنار یادگیری علم دعوت کرد و افزود: علم ها باید درو شوند، اگر ریشه نداشته باشیم و علم خود را درو نکنیم با هر شکلی از زیبایی مانند سبزه سر هفت سین که عزیز نگهش می دارند و به دور آن روبان می بندند در نهایت به زباله دان ها می پیوندیم.
,کارنامه شخصی در زندگی داشته باشیم
, کارنامه شخصی در زندگی داشته باشیم,این جانباز و برادر شهید هشت سال دفاع مقدس تصریح کرد: باید به صورت فردی برای زندگی خود کارنامه داشته باشیم، اینطور نباشد که اگر گوشی موبایل خود را که مال و ذخیره سازی ماست را کسی پیدا کرد شرمنده ذخیره سازی های خود باشیم، ذخیره های خود را ارزشمند کنیم که اگر روزی پیدا شد شرمگین و بی شخصیت نشویم.
,برای بقای تفکر شهید درک انسانی لازم است
, برای بقای تفکر شهید درک انسانی لازم است,مدیر حوزه علمیه امام جعفر صادق(ع) بهشهر متذکر شد: شهادت یک ذخیره سازی ارزشمند است، آنچه شهید ذخیره می کند هر زمان و هر جا و به دست هر کس پیدا شود ارزشمند است، برای بقای این تفکر عِده و عُده لازم نیست درک انسانی لازم است.
,راه شهید مانع ندارد چه رجز دشمن باشد چه نباشد
, راه شهید مانع ندارد چه رجز دشمن باشد چه نباشد,وی تأکید کرد: ادامه راه ارزشی شهدا اراده ای می خواهد که در برابر هجمه ها ایستادگی کند، اراده ای که او را در تهییج افکار الهی راه بیاندازد و به مقصد برساند، ادامه این راه هر جا که باشد پیمودنی است چه تازیانه بخورد چه غذای سیر بخورد یا نخورد و چه دشمن رجز بخواهد بخواند و یا نخواند، این راه مانع ندارد و اراده و درک انسانی باشد شهدا گلچین خدا خواهند شد.
,ما سبزه سفره عید نیستیم
, ما سبزه سفره عید نیستیم ,حجت الاسلام داوری با اشاره به اعترافات فرماندهان نظامی و سیاسی آمریکا و عراق و اسرائیل در خصوص قدرت ایمان و اعتقاد ملت ایران، ابراز کرد: ما سبزه سر سفره عید نیستیم ما در میدان کارزار در سخت ترین شرایط رویش داشتیم، ما در دفاع مقدس قدرت دفاع خود را به دشمن نشان دادیم و باعث شد آنها قدرت خود را از دست بدهند.
,شهید نگذاشت به عزت ما لطمه بخورد به غیرتش لطمه نزنیم
, شهید نگذاشت به عزت ما لطمه بخورد به غیرتش لطمه نزنیم,این راوی دفاع مقدس با بیان اینکه امروز اگر به عنوان یک قدرت در دنیا مطرح هستیم به دلیل وجود شهداست، تصریح کرد: دختران این دانشکده برای این شهید 18 ساله دانشگاه خواهری کنید و همپای شهید باشید تا به غیرت این رزمنده از جان گذشته لطمه نخورد.
,بی حجاب ها هم می دانند ارزش و پناهگاه واقعی کجاست
, بی حجاب ها هم می دانند ارزش و پناهگاه واقعی کجاست,وی ابراز کرد: شما دختران دانشجو مختارید که راه خود را انتخاب کنید ممکن است دانشجویی بخواهد سر برهنه باشد و از قضا از تمکن مالی نیز برخوردار باشد و دانشجویی نیز محجه بوده و وضع مالی خوبی هم نداشته باشد اما مطمئنا اگر آتشی زلزله ای حادثه ای رخ دهد درِ خانه این محجبه را می زنیم که برای ما دعا کند.
,حجت الاسلام داوری افزود: ما همه با هر راهی که انتخاب می کنیم می دانیم پناهگاه و ارزش در واقع کجاست پس با توجه به اینکه این موضوع را می دانیم باید در تصمیم گیری شخصیت انسان را با وجدان خود به اعضا و جوارح منتقل کنیم.
,دختران محجبه از ترس تنهایی حجاب را رها نکنند
, دختران محجبه از ترس تنهایی حجاب را رها نکنند,این جانباز و خانواده شهید دفاع مقدس متذکر شد: دختران دانشجو از ترس اینکه تنها شوند و یا مورد تمسخر قرار بگیرند ارزشها را رها نکنند، حضرت فاطمه زهرا(س) تنها بود حضرت زینب کبری(س) تنهایی کشید بدنش کبود شد و مرگ بچه ها را دید اما آرمان را رها نکرد.
,"انتخابات" از پایه های اعتقادی ماست
, "انتخابات" از پایه های اعتقادی ماست,وی تأکید کرد: دنیا می خواهد ما پای اعتقادات خود بمانیم پایه اعتقادات ما فقط نماز نیست انتخابات نیز است، نماینده متدینی که ما انتخاب می کنیم در مقابل استکبار مدرس اعتقادات ما خواهد شد لذا باید وظیفه خود را در تمامی عرصه ها بدانیم.
,قدرت اعتقاد ما را باید در اعترافات دشمنان دید
, قدرت اعتقاد ما را باید در اعترافات دشمنان دید,حجت الاسلام داوری افزود: ما با اعتقادات خود به تنهایی می توانیم دنیا را به مقصد برسانیم اینها را ما نمی گوییم اتفاقا دشمنان ما اعتراف می کنند قدرت اعتقاد ما را باید در اعترافات دشمنان دید، نگاه جهان بینانه ما را دشمنان دارند تفسیر می کنند.
,در دوراهی ها پا جای رزمندگان دفاع مقدس بگذاریم
, در دوراهی ها پا جای رزمندگان دفاع مقدس بگذاریم,این راوی دفاع مقدس با بیان اینکه اگر انگیزه انسان آمیخته با هنر نباشد ماندنی نیست و شهادت نیز هنر مردان خداست، متذکر شد: دشمن ما را در هشت سال دفاع مقدس تجربه کرد و به هیچ یک از اهداف ملت سازی، دولت سازی، مکتب سازی و فرهنگ سازی خود نرسید، راه مشخص است سر دوراهی ها پا جای رزمندگان دفاع مقدس بگذاریم و در این راه بمانیم.
,حجت الاسلام داوری در پایان گفت: پشتوانه ما حسین حسین های شب عاشورا و علی علی های شب های قدر است، پشتوانه ها روز قدس و اهل بیت(ع) هستند این راه را رها نکنیم و قدرت افزایی داشته باشیم.
,انتهای پیام/صا
]
ارسال دیدگاه