حضور آیت الله علما در روستای "نجار" پاوه +تصاویر

حضور آیت الله علما در روستای "نجار" پاوه +تصاویر
آیت الله علما نمایندگی ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه در ادامه سفر یک روزه خود در روستای نجار هم حضور یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هزار ماسوله، نمایندگی ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه همراه با امام جمعه پاوه و برخی از مسئولین استانی و شهرستانی در ادامه سفر یک روزه خود به شهرستان، در روستای نجار هم حضور یافت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هزار ماسوله,

 

,

امام جمعه پاوه در این بازدید ضمن تقدیر و تشکر از حضور امام جمعه کرمانشاه در شهرستان پاوه اظهار داشت: خاندان قادری در این روستا بیش از دو قرن است که در این دره پیام خود را به خیلی از مکانهای دیگر رسانده اند و روستای نجار هم به عنوان مرکز علم و فکر و عرفان در اورامانت مطرح بود ه است.

,

 

,

ماموستا ملا قادری قادری افزود: شهرستان پاوه محل عرفا و مشایخ و علمای بزرگواری بوده است که هر کدام از انها پیام خاصی در رساندن پیام دین بر عهده داشته اند.

,

 

,

وی با اشاره به سفر امام جمعه کرمانشاه به این شهرستان در سال گذشته گفت: در آن زمان این روستا را به شما معرفی کردم، و شما نیز مشتاق آمدن به این روستا را داشتید، که امروز این امکان میسر شد.

,

 

,

ماموستا قادری گفت: امام جمعه محترم کرمانشاه، به مسیر عرفا علاقه مند هستند و سفر ایشان به این روستا آگاهانه بوده است.

,

 

,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
 
,
, ,
, ,
, ,
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه