در سایه به توجهی شهرداری/

پیاده‌رو سازی خود سرانه در مشگین شهر داد اهالی را درآورد

پیاده‌رو سازی خود سرانه در مشگین شهر داد اهالی را درآورد
پیاده‌رو سازی خود سرانه در مشگین شهر داد اهالی را درآورده است و علی رغم شکایت شهروندان، اما هیچ اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرمشکین، در محله فرهنگیان مشگین‌شهر یکی از واحدهای تجاری به صورت خودسرانه اقدام به پیاده‌رو سازی براساس سلیقه خود کرده بود که اهالی محل نسبت به این نوع "پیاده رو سازی" اعتراض کرده بودند و شهرداری نیز در اقدامی پیاده رو را تخریب و دوباره پیاده‌رو سازی کرده بود اما باز استاندارد لازم را نداشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرمشکین,

 

,

 در همین خصوص دادستان شهرستان باشکایت اهالی، در بهمن ماه سال گذشته دستور اصلاح پیاده رو را صادر کرد اما با گذشت سه ماه از صدور دستور دادستان شهرستان همچنان این پیاده رو به صورت غیر استاندارد در جای خود باقی است و همچنان مشکلاتی را برای شهروندان به وجود آورده است.

,

 

,

اهالی محل چندین بار با مراجعه به شهرداری خواستار اصلاح این پیاده رو را شده اند اما متاسفانه تاکنون هیچ حرکتی در راستای خواسته مردم و دستور دادستانی انجام نشده است.

,

 

,

اهالی محل اظهار می کنند که از شهرداری انتظار می‌رفت این محله را اصلاح کند اما متاسفانه بخشی از مسیر را تغییر داد که آنهم مغایر با استاندارد بوده است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه