با تاکید بر اهمیت جایگاه نهج البلاغه:
اختتامیه نخستین جشنواره شعر نهج البلاغه«بهشت بیان» برگزار می شود
دبیر علمی جشنواره شعر بهشت بیان از برگزاری مراسم اختتامیه نخستین جشنواره شعر نهج البلاغه با شرکت ۱۰۰اثر در روز عید مبعث خبر داد[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مباحث، دبیر علمی جشنواره شعر بهشت بیان پیش از ظهر امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه پیرامون تشریح برگزاری نخستین جشنواره شعر نهج البلاغه در کشور به میزبانی اصفهان اظهار کرد:جایگاه و اهمیت نهج البلاغه براساس شاخصه های مختلفی بسیار رفیع است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مباحث,عباس شاهزیدی با بیان اینکه علی رغم اهمیت این گنجینه عظیم متاسفانه شاهد کم توجهی و چه بسا بی توجهی نسبت به نهج البلاغه در جامعه اسلامی هستیم، گفت: براساس آخرین امار و اطلاعاتی که من دارم تا کنون هیچ جشنواره شعری برای نهج البلاغه در کشور برگزار نشده است.
,وی تصریح کرد:بنابراین شایسته و بایسته بود که برای چنین موضوع مهمی چون نهج البلاغه جشنواره شعری برگزار شود، لذا با پیشنهاد بنیاد قران و نهج البلاغه در اواسط سال گذشته، دبیرخانه دائمی این جشنواره دراصفهان تشکسل شد.
,دبیر علمی جشنواره شعر بهشت بیان ادامه داد: استان اصفهان همانطوری که تا کنون در عرصه های مغفول مانده در کشور پیشتاز بوده است در این عرصه نیز با قوت ورود کرد و با همت و حضور روحانیت و حوزویان ، دبیرخانه و شورای مرکزی چشنواره شعر نهج البلاغه تشکیل و ساماندهی شد.
,وی با تاکید براینکه سیاست برگزار کنندگان این جشنواره به شعر تبدیل کردن ترجمان فارسی نهج البلاغه نبوده است افزود: براین اساس این جشنواره را در سه موضوع نخست اهمیت و جایگاه نهج البلاغه بعد از قرآن، دوم نقش محوری توحید و عدالت در نهج البلاغه و اهمیت الگوپذیری فرامین حضرت علی(ع) برنامه ریزی شد.
,شاهزیدی ابراز کرد:قرار مسئولین برگزار کننده جشنواره بهشت بیان براین بوده است که با استفاده از ابزار هنر جایگاه و اهمیت نهج البلاغه را بیان کنند تا از این طریق موجی برای سوق دادن جامعه به سمت نهج البلاغه برای نجات از سقوط ایجاد شود.
,وی با اشاره به اینکه جرج جرداغ مسیحی تا پایان عمر خود بیش از ۲۰۰بار نهج البلاغه را خوانده و مطالعه عمیق داشته است، گفت: شایسته و بایسته است که نهج البلاغه این گنجیه عظیم دنیوی و اخروی در بین نسل نوجوان و جوان نشرو ترویج داده شود که بهترین بستر ممکن آن استفاده از ابزار هنر است.
,دبیر علمی جشنواره شعر بهشت اذعان کرد: مراسم اختتامیه جشنواره شعر نهج البلاغه«بهشت بیان» در روز عید بزرگ مبعث همزان با ۲۷ رجب در تالار هنرستان هنرهای زیبا از ساعت ۴تا ۷ بعد ظهر برگزار می شود که دراین مراسم شاعران برتر آیینی از جمله سید حمید برقعی شعرخوانی می کنند.
,وی در پایان یادآور شد: در حدود یکصد اثر از سراسر استان به دبیرخانه جشنواره اثر رسیده است که در نهایت ۵نفر مورد تقدیر و تجلیل و ۵ نفر برگزیده نهایی انتخاب خواهند شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه